08 120 815 00 info@panghus.se

Viken - BRF VIKENS KVARN

Ytterligare 23 bostäder i vackra Skåne

Fristående villor i skånsk idyll

 

BRF VIKENS KVARN ÄR SLUTSÅLD

Bostadsrättsföreningen uppförs med totalt 23 fristående villor. Villorna finns i två storlekar; fristående villa om 135 kvm (svart fasad) samt villa om 120 kvm (vit eller svart fasad). Båda bostäderna med optimal planlösning där entréplan är en social yta med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Härligt ljusinsläpp i vardagsrummet från vilket ni når bostadens trädgård där både altan och gräsmatta kan disponeras. På entréplan finner ni även duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Övre plan är planerad med fyra sovrum, badrum med badkar och ett allrum. På uppfarten framför husen finns god plats för två bilar.

Bakom bostäderna står den välrenommerade arkitektfirman Waldemarson Arkitekter, tillsammans skapar vi bostäder till er med noga utvalda produkter och material för att ert nya hem ska hålla en lång tid framöver både, stilmässigt och i kvalitet. Detta utan att ni ska behöva göra massa tillval. Materialvalen är noga handplockade tillsammans med våra arkitekter så att material och arkitektur harmonierar. Några av bostadens många positiva egenskaper; på båda plan finns golvvärmen som skapar ett behagligt klimat och möjliggör stora fönsterpartier. Fönsterna är från danska Velfac. Gedigna plankgolv från Rappgo i hela bostaden med undantag från hallen där klinker är lagt. Köken är framtagna i samarbete med det svenska snickeriet Spesab i Vingåker. Vitvarorna i köket är snyggt integrerade och är av det italienska kvalitetsmärket SMEG. Badrummen i bostaden är helkaklade och utrustade med dusch, badkar, moderna kranar och beslag, självklart är även här är vitvarorna från SMEG. Den gedigna känslan i bostaden förhöjs även av de massiva innerdörrarna som har god ljudisolering, de inmålade snickerierna och att väggarna målas med microlit som bidrar till en ökat hållbart ytskikt.

Inflyttning i projektets andra etapp planeras till kvartal 2 – 3 2022.
För att säkra din köplats och få fortlöpande information om projektet, gör din intresseanmälan redan idag.

 

I Viken samarbetar vi med Valvet mäklarfirma. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare
Patrick Engström patrick.engstrom@valvet.se / Sara Claranius sara.claranius@valvet.se.

 

Allrum övre plan WB06
Allrum övre plan WB06
Allrum övre plan WB06

Höjdpunkter

HÖJDPUNKTER

Ett unikt boende på en unik plats
Välkommen till Viken, gammalt fiskeläger som idag är en levande stad i Höganäs kommun. Där ett rikt kulturliv med museum, gallerier och ett flertal mycket trevliga caféer samt restauranger samsas på de små gataorna mellan den äldre och nya bebyggelsen.

Här bor ni nära förskola, skola och med närhet till Höganäs och Helsingborg.

Att bo med närhet till havet har sina fördelar. Från Vikens Trädgårdsstad når ni havet på ett par minuter med cykel. Varför inte cykla ner till havet efter jobbet och njut av en picknick i sensommarsolen.

kommunikation

KOMMUNIKATIONER

Lätt att ta sig hit och dit
En idyll placerad med en korta bilresa från Höganäs, även Helsingborg når du med vil på ca 20 minuter. De båda större orterna nås även enkelt med buss. 

skola-forskola

SKOLA/FÖRSKOLA

En trygg framtid börjar här
Att bo och bygga sin framtid på en plats innebär att många saker måste vara bra, riktigt bra. Att skapa en trygg uppväxt för sina barn är en viktig del av detta. Som boende vårt projektet i Viken har du närhet till skolor för alla åldrar. Ett stenkast från projektet hittar ni Vikenskolan och Vikens montessori skolan som båda erbjuder F-9. Även flera renodlade förskolor finns i området, utöver dessa projekteras just nu även en helt ny förskola i närliggande område.

För att läsa om kommunens hela utbud av förskolor och skolor besök deras hemsida, www.hoganas.se

service

SERVICE

Och allt det andra som behövs på bekvämt avstånd
Förutom det stora goda utbudet av butiker, caféer och restauranger finns även ett bra utbud av övrig service såsom vårdcentral, tandläkare, veterinär samt BVC.

affarer

Butiker

Allt du behöver lagom nära
Affärer och lite shopping finns nära, utan att det tränger sig på. Du hittar det mesta du behöver i vardagen nära ditt nya hem. Matbutikerna UP Hallen som är en välsorterade ICA Närabutik och Tempo finns på nära avstånd.

Det mesta finns att hitta i Viken; allt från blomsterbutiker, Second Hand butik med café, frisörer, järnvaruhandel och gårdsbutik.

Ett nytt centrum planeras för Viken under de kommande åren där är ambitionen att skapa en levande mötesplats och knutpunkt i Viken med torg och nya butiker.

traning

TRÄNING

Nära havet
Finn lugnet och formen med Yoga, Pilates eller en simtur i havet. Motionsspår finns det i Vikenparken. På Vikens golfbana kan ni njuta av en runda med makalösa vyer ut mot havet.

Föreningslivet i Viken består av Wikens båtsällskap, Vikens IK för fotboll samt Vigör som är en gymnastikförening.

Bostäderna

VIKEN – BRF VIKENS HAGE

Etappen består av två husmodeller, totalt 23 bostäder. Bostäderna uppförs med bostadsrätt.

CM05 – FRISTÅENDE VILLA 135 KVM – 7 stycken

CM06 – FRISTÅENDE VILLA 120 KVM – 16 stycken

VIKEN

Pin It on Pinterest