08 120 815 00 info@panghus.se

TROSA - KLINTA ALLÉ 4

TROSA – BRF KLINTA ALLÉ 4

Projektet är nu byggstartat och 50% av bostadsrättsvillorna är sålda! Nu med ännu större tomter och endast fem Studio Villas, samtliga även de med tillhörande tomt! Samtliga bostäder säljs till fasta priser och enligt principen ”först-till-kvarn”. Priser från 2.475.000 kr för de större bostadsrättsvillorna och Studio Villas kostar 1 210 000 kr. Kontakta Cecilia för aktuella lediga objekt, cecilia@panghus.se eller tel 0735-149 009.

Etapp 4 utgör den sista etappen i vårt härliga område Klinta allé! Denna etapp består av 21 stycken bostadsrättsvillor i modell W03 samt 5 stycken kvadratsmarta Studio Villas med tillhörande stor tomt på baksidan. Preliminär inflytt Q1 2020 för bostadsrättsvillorna och Q2 för Studio Villas.

W03
Fristående villa om ca 135 kvm i två plan. Bostaden välkomnar dig genom rymlig hall, eller varför inte ta ingången genom groventrén en blöt dag som leder dig rakt in i den separata tvättstugan. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med köksö samt stora fönsterpartier som skänker härligt ljus. Här finner man även utgången till den stora privata lättskötta tomten. Ovanvåning disponerar tre sovrum samt allrum och badrum. Här finns tillvalet att dela av till ytterligare två sovrum, ett på entréplan och ett på ovanvåning, så här finns verkligen plats för den stora familjen!

Denna husmodell återfinns i Brf Klinta allé 3 om man önskar se utvändigt. Den har en hel plåtad fasad på framsidan och fönster baktill och på sidan vilket ger ett väldigt privat boende. Det finns ej ett visningshus att tillgå utan samtliga förvärv sker på ritning.

W02 Studio Villas
Med sina ca 20 kvm plus ca 11 kvm sovloft är detta ett kvadratsmart boende i stilren stil. Perfekt som förstagångsboendet eller som ett extraboende. Egen uppfart med mindre tomt framtill, kallförråd och på baksidan av tomten större tomt med gräsmatta.
Öppen planlösning mellan kök och allrum med plats för både sittgrupp och matbord. Modernt badrum utrustat med toalett, handfat, dusch och kombitvättmaskin. Stege leder upp från allrum till rymligt sovloft med plats för dubbelsäng och förvaring.

Denna husmodell återfinns i Brf Klinta allé 3 och det finns ett visningshus att tillgå. Kontakta Cecilia vid intresse för visning.

Vill du veta mer?

Allrum övre plan WB06
Attefallshus
Front W03
Interiör Attefall
Attefallshus
Baksida W03

Höjdpunkter

HÖJDPUNKTER

Ett unikt boende på en unik plats

Välkommen till en mycket noga utvald plats. Tomtaklintsskogens naturreservat ger området en vacker inramning och ger möjlighet att njuta året om. Här kan du ta långa promenader med suset i trädkronorna och skogens doft som sällskap. Här kan du plocka kantarellerna till din höstiga gryta, blåbär till augustipajen och några videkvistar till köksbordet i april. Snör på dig dina skönaste joggingskor och bege dig ut på upptäcktsfärd över stock och sten. Ta en cykeltur med familjen till centrala Trosa, vandra utmed kanalen, njut av atmosfären, stanna till på Marsipanfabriken för en kopp kaffe och äkta chokladpraliner. Eller varför inte packa matsäckskorgen för en tur i Trosas vackra skärgård? När du bor i Klinta Allé finns det oändliga och oanade möjligheter att sätta guldkant på livet.

kommunikation

KOMMUNIKATIONER

Lätt att ta sig hit och dit

Det ska vara enkelt att åka dit du vill. Och hem igen. Från Klinta Allé är valmöjligheterna många. Ta cykeln på smågator till Trosa C. Eller ta bussen till Trosa C och vidare till Södertälje. Trosabussen tar dig bekvämt till Liljeholmens station på 55 minuter. De erbjuder gratis wi-fi ombord, så att du kan starta dagen med att läsa tidningen eller helt enkelt börja jobba redan innan du kommer fram.

Tåg från Vagnhärads station tar dig till Stockholm C på mindre än 40 minuter. Vid stationen finns även pendlarparkering. För mer information se Trosa kommuns webbplats, trosa.se.

skola-forskola

SKOLA/FÖRSKOLA

En trygg framtid börjar här

Att bo och bygga sin framtid på en plats innebär att många saker måste vara bra, riktigt bra. Att skapa en trygg uppväxt för sina barn är en viktig del av detta. Som boende i Trosa kan du välja mellan kommunalt eller enskild driven förskola. Tomta Hills förskola, för barn mellan 1 och 5 år, ligger mindre än 600 m bort. Ny privat förskola har precis öppnat i området. Köpare till Klinta allé erbjuds förtur! Hur härligt är inte det att ha förskolan en minut från sitt hem?

Skärlagskolan är en modern skola i det mindre formatet för barn i förskoleklass upp till årskurs 6. För de äldre barnen finna Tomta­klintskolan, årskurs 7–9. Trosa kommun har ingen egen gymnasieskola, gymnasieelever från Trosa läser därför såväl i Stockholm som Nyköping och andra delar av landet.

affarer

AFFÄRER

Allt du behöver lagom nära

Affärer och shopping finns nära, utan att det tränger sig på. Du hittar det mesta du behöver i vardagen nära ditt nya hem. ­Behöver du annat finns det mycket att välja på en liten bit längre bort. Närmast hittar du Ica Supermarket – en välsorterad butik med både chark och receptfria läkemedel nu under utbyggnad till att bli ännu större och med generösa öppettider! Apotek, Systembolag, bank och post finns i Trosa centrum. I centrala Trosa hittar du en mängd mysiga småbutiker med allt från kläder och inredning till sportutrustning och järnhandel.

service

SERVICE

Och allt det andra som behövs på bekvämt avstånd

Trosa vårdcentral, med husläkarmottagning, ligger på Tomta­klintgatan. Här kan du få hjälp med de flesta besvär, till exempel högt blodtryck, astma, allergi, infektioner och hudproblem. På samma adress ligger Trosa Folktandvård och barnavårds­centralen. På Östralånggatan ligger Din Syn – Trosas optiker.

traning

TRÄNING

Nära till gymmet, ännu närmare till naturen

Bara några hundra meter från ditt hus utmed Bråtagatan ligger Skrotnissarnas Gym. De håller öppet för styrketräning dygnet runt och erbjuder även gruppträning. Om du hellre använder ­naturen som din träningsplats hittar du den direkt utanför dörren, med vackra stigar för terränglöpning och MTB-turer.

Åda Golf & Countryclub ligger bara 5 km bort. De erbjuder en välskött ­­skogs- och parkbana med 18 hål, restaurang och hotell. Vid golfklubben finns även möjlighet till andra aktiviteter som vandring längs Sörmlandsleden eller havsbad vid Komöte.

Attefallshus
Interiör Attefall

PRISLISTA

BOSTAD W03
YTA CA 135 KVM
MÅNADSAVGIFT 4 890 KR
BOSTAD W02
TOTALYTA CA 31 KVM
MÅNADSAVGIFT  1 175 KR

Prislista W03 -135 kvm:

Pris för bostad 1 – RESERVERAD
Pris för bostad 2 – SÅLD
Pris för bostad 3 – SÅLD
Pris för bostad 4 – SÅLD
Pris för bostad 5 – 2 525 000 kr
Pris för bostad 6 – SÅLD
Pris för bostad 7 – 2 525 000 kr
Pris för bostad 8 – SÅLD
Pris för bostad 9-  2 495 000 kr
Pris för bostad 10 – SÅLD
Pris för bostad 11 – 2 475 000 kr
Pris för bostad 12 – SÅLD
Pris för bostad 13 – RESERVERAD
Pris för bostad 14 – 2 575 000 kr
Pris för bostad 15 – SÅLD
Pris för bostad 16 –  2 475 000 kr
Pris för bostad 17 –  SÅLD
Pris för bostad 18 –  2 475 000 kr
Pris för bostad 19 –  2 475 000 kr
Pris för bostad 20 –  SÅLD
Pris för bostad 21 –  SÅLD

Prislista Studio Villas:

Pris för bostad 32 –  1 210 000 kr – med tomt
Pris för bostad 34 –  1 210 000 kr – med tomt
Pris för bostad 36 –  1 210 000 kr – med tomt
Pris för bostad 37 –  1 210 000 kr – med tomt
Pris för bostad 39 –  1 210 000 kr – med tomt

 

 

För storlek på respektive tomt på 135 kvm samt Studio villa, se områdesplan.

Vill du veta mer?

TROSA – KLINTA ALLÉ 4

Vill du veta mer?

Pin It on Pinterest