08 120 815 00 info@panghus.se

TROSA – BRF KLINTA ALLÉ 3

Samtliga större bostadsrättsvillor är slutsålda!
I projketet återstår endast sex Studio Villas om 31 kvm. Försäljningen sker via Karin Esberg på SkandiaMäklarna i Trosa.
karin.esberg@skandiamaklarna.se 070 428 42 84

I härliga Klinta Allé, 2 km från Trosa C, uppför Panghus ytterligare 30 enheter i etapp 3. Etappen består av tre nya husmodeller; W02 – Studio Villas, W03 samt WB06 – fristående bostadsrättsvillor.
Dessa väldesignade bostäder är av hög kvalité och följer Panghus signifikativa formspråk och är designade av en av Sveriges mest välkända arkitekter, Jonas Waldemarsson. Inför varje nytt nyproduktionsprojekt och för varje ny plats skapar Panghus bostäder som går i harmoni med omgivningen. Det gemensamma är alltid yteffektivitet, stilsäkert och med stora fönsterpartier.

Bostäderna i Klinta Allé disponerar härliga sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning och med underbart ljusinsläpp. Standarden är genomgående mycket hög med vattenburen golvvärme, fönster från danska Velfac, snickeribyggt kök i stilren mörkgrå färg med vitvaror från SMEG och rostfri bänkskiva från attraktive Franke. Badrummen har sobert klinker och ljusa väggar och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Panghus bygger bostäder med isolerade innerväggar, massiva innerdörrar samt högkvalitativt plankgolv från Rappgo, detaljer som tillsammans skapar en trivsam, stilren bostad och till ett fantastiskt pris. Det som är standard i dessa hus är ofta dyra tillval hos andra, om det ens finns som tillval. På Panghus brinner lågan för att förverkliga husdrömmar – det är ingen hemlighet! Läs mer på www.panghus.se – och varmt välkommen som kund hos oss.

W02 Studio Villas
Med sina ca 20 kvm plus ca 11 kvm sovloft är detta ett kvadratsmart boende i stilren stil. Perfekt som förstagångsboendet eller som ett extraboende. Egen uppfart med mindre tomt framtill, kallförråd.
Öppen planlösning mellan kök och allrum med plats för både sittgrupp och matbord. Modernt badrum utrustat med toalett, handfat, dusch och kombitvättmaskin. Stege leder upp från allrum till rymligt sovloft med plats för dubbelsäng och förvaring.
Pris från 995 000 kr.

W03
Fristående villa om ca 135 kvm i två plan. Bostaden välkomnar dig genom rymlig hall, eller varför inte ta ingången genom groventrén en blöt dag som leder dig rakt in i den separata tvättstugan. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med köksö samt stora fönsterpartier som skänker härligt ljus. Här finner man även utgången till den stora privata lättskötta tomten. Ovanvåning disponerar tre sovrum samt allrum och badrum. Här finns tillvalet att dela av till ytterligare två sovrum, ett på entréplan och ett på ovanvåning, så här finns verkligen plats för den stora familjen!
Pris från 2 495 000 kr.

WB06
Fristående villa om ca 137 kvm i två plan. Rymlig hall med plats för avhängning och entréplanets badrum invid. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar ett generöst socialt rum. Även här finns stora fönster som öppnar upp mot den härliga gräsbeklädda tomten. Invid vardagsrummet finner man ett bra disponerat sovrum.
Övre plan har ett mysigt allrum, tre sovrum med plats för dubbelsängar samt badrum med badkar.
Pris från 2 475 000 kr.

Allrum övre plan WB06
Kök WB06
Vy vardagsrum kök W03
Interiör Attefall
Sovrum W03
Badrum WB06
Sovrum WB06
Attefallshus

Höjdpunkter

HÖJDPUNKTER

Ett unikt boende på en unik plats

Välkommen till en mycket noga utvald plats. Tomtaklintsskogens naturreservat ger området en vacker inramning och ger möjlighet att njuta året om. Här kan du ta långa promenader med suset i trädkronorna och skogens doft som sällskap. Här kan du plocka kantarellerna till din höstiga gryta, blåbär till augustipajen och några videkvistar till köksbordet i april. Snör på dig dina skönaste joggingskor och bege dig ut på upptäcktsfärd över stock och sten. Ta en cykeltur med familjen till centrala Trosa, vandra utmed kanalen, njut av atmosfären, stanna till på Marsipanfabriken för en kopp kaffe och äkta chokladpraliner. Eller varför inte packa matsäckskorgen för en tur i Trosas vackra skärgård? När du bor i Klinta Allé finns det oändliga och oanade möjligheter att sätta guldkant på livet.

kommunikation

KOMMUNIKATIONER

Lätt att ta sig hit och dit

Det ska vara enkelt att åka dit du vill. Och hem igen. Från Klinta Allé är valmöjligheterna många. Ta cykeln på smågator till Trosa C. Eller ta bussen till Trosa C och vidare till Södertälje. Trosabussen tar dig bekvämt till Liljeholmens station på 55 minuter. De erbjuder gratis wi-fi ombord, så att du kan starta dagen med att läsa tidningen eller helt enkelt börja jobba redan innan du kommer fram.

Tåg från Vagnhärads station tar dig till Stockholm C på mindre än 40 minuter. Vid stationen finns även pendlarparkering. För mer information se Trosa kommuns webbplats, trosa.se.

skola-forskola

SKOLA/FÖRSKOLA

En trygg framtid börjar här

Att bo och bygga sin framtid på en plats innebär att många saker måste vara bra, riktigt bra. Att skapa en trygg uppväxt för sina barn är en viktig del av detta. Som boende i Trosa kan du välja mellan kommunalt eller enskild driven förskola. Tomta Hills förskola, för barn mellan 1 och 5 år, är den som ligger närmast, mindre än 600 m bort.

Skärlagskolan är en modern skola i det mindre formatet för barn i förskoleklass upp till årskurs 6. För de äldre barnen finna Tomta­klintskolan, årskurs 7–9. Trosa kommun har ingen egen gymnasieskola, gymnasieelever från Trosa läser därför såväl i Stockholm som Nyköping och andra delar av landet.

affarer

AFFÄRER

Allt du behöver lagom nära

Affärer och shopping finns nära, utan att det tränger sig på. Du hittar det mesta du behöver i vardagen nära ditt nya hem. ­Behöver du annat finns det mycket att välja på en liten bit längre bort. Närmast hittar du Ica Supermarket – en välsorterad butik med både chark och receptfria läkemedel. Apotek, Systembolag, bank och post finns i Trosa centrum. I centrala Trosa hittar du en mängd mysiga småbutiker med allt från kläder och inredning till sportutrustning och järnhandel.

service

SERVICE

Och allt det andra som behövs på bekvämt avstånd

Trosa vårdcentral, med husläkarmottagning, ligger på Tomta­klintgatan. Här kan du få hjälp med de flesta besvär, till exempel högt blodtryck, astma, allergi, infektioner och hudproblem. På samma adress ligger Trosa Folktandvård och barnavårds­centralen. På Östralånggatan ligger Din Syn – Trosas optiker.

traning

TRÄNING

Nära till gymmet, ännu närmare till naturen

Bara några hundra meter från ditt hus utmed Bråtagatan ligger Skrotnissarnas Gym. De håller öppet för styrketräning dygnet runt och erbjuder även gruppträning. Om du hellre använder ­naturen som din träningsplats hittar du den direkt utanför dörren, med vackra stigar för terränglöpning och MTB-turer.

Åda Golf & Countryclub ligger bara 5 km bort. De erbjuder en välskött ­­skogs- och parkbana med 18 hål, restaurang och hotell. Vid golfklubben finns även möjlighet till andra aktiviteter som vandring längs Sörmlandsleden eller havsbad vid Komöte.

Front WB06
Baksida WB06
Baksida W03
Front W03

BOSTÄDERNA

FRISTÅENDE VILLA – CA 137 KVM
HUS 1, 3, 5, 7, 16, 18, 19, 21, 23
MÅNADSAVGIFT 5 050 KR

VILLA STUDIO – CA 31 KVM ( 20 KVM BOA + 11 KVM SOVLOFT)
HUS 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 15, 17, 20, 22, 25, 27, 29
MÅNADSAVGIFT 1 175 KR

FRISTÅENDE VILLA – CA 135 KVM
HUS 9, 11, 13, 24, 26, 28, 30
MÅNADSAVGIFT 4 990 KR

Bostäder tillsalu i projektet

Studio Villas med uteplats, gräsmatta och egen parkering. LGH 2, 4, 10, 22, 27 och 29

Kontakta oss för mer information om de lediga bostäderna.

 

TROSA – KLINTA ALLÉ 3

Pin It on Pinterest