08 120 815 00 info@panghus.se

SKEGRIE - BRF TORVÄNGEN

MITT I MELLAN HÖLLVIKEN OCH TRELLEBORG

 

Mitt i mellan Höllviken och Trelleborg, i lugna och fridfulla Skegrie planerar Panghus för byggnation av friliggande villor om 120-135 kvm i BRF-form. Bostäderna kännetecknas av mycket hög standard, både arkitektoniskt och material-mässigt, Synnerligen yteffektiva med 4-5 sovrum och dubbla allrum. Solcellspaneler ingår som täcker stora delar av den årliga sammanlagda energiförbrukningen!  Läget är strategiskt med kort pendlingsavstånd till flera större orter – Trelleborg nås på ca 10 minuter och centrala Malmö på ca 20 minuter.

Inflyttning planeras till kvartal 3 2023

För att säkra din köplats och få fortlöpande information om projektet, gör din intresseanmälan redan idag här

ARKITEKTUR MED HANDPLOCKADE MATERIALVAL

Bakom bostäderna står den välrenommerade arkitektfirman Waldemarson Arkitekter, tillsammans skapar vi bostäder till er med noga utvalda produkter och material för att ert nya hem ska hålla en lång tid framöver både, stilmässigt och i kvalitet. Detta utan att ni ska behöva göra en massa tillval. Materialvalen är noga handplockade tillsammans med våra arkitekter så att material och arkitektur harmonierar. Några av bostadens många positiva egenskaper; på båda plan finns golvvärmen som skapar ett behagligt klimat och möjliggör stora fönsterpartier. Gedigna plankgolv i hela bostaden med undantag från hallen där klinker är lagt. Köken är framtagna i samarbete med ett svenskt finsnickeri. Vitvarorna i köket är snyggt integrerade och är av det italienska kvalitetsmärket SMEG. Badrummen i bostaden är helkaklade och utrustade med dusch, badkar, moderna kranar och beslag, självklart är även här är vitvarorna från SMEG. Den gedigna känslan i bostaden förhöjs även av de massiva innerdörrarna som har god ljudisolering.

Höjdpunkter

HÖJDPUNKTER

Ett unikt boende på en unik plats

Välkommen till en mycket noga utvald plats. Området vi valt på Torvängarna, strax norr om Skegrie, ger dig möjlighet att njuta av ditt boende året om. På stillsam återvändsgatan bor du i tryggt område som redan är inbäddat i befintlig grönska. Det är också en boendemiljö som är omgiven av Söderslätts vackra landskapsvyer. På kort avstånd når man även hav och strand. Området är perfekt om du vill bo ”på landet” men samtidigt ha nära till storstadens alla bekvämligheter.

kommunikation

KOMMUNIKATIONER

Lätt att ta sig hit och dit

Det ska vara enkelt att åka dit du vill. Och hem igen. Ta en härlig cykeltur till Stavstensudde och utforska naturen, eller varför inte ett dopp på Kämpingestranden? Med bil eller buss tar du dig snabbt mot Malmö eller Trelleborg.

skola-forskola

SKOLA/FÖRSKOLA

En trygg framtid börjar här
Att bo och bygga sin framtid på en plats innebär att många saker måste vara bra, riktigt bra. Att skapa en trygg uppväxt för sina barn är en viktig del av detta. Som boende i Brf Torvängen har du både förskola och grundskola i Skegrie. Skegrie skola har årskurs F-9.

För att läsa om kommunens hela utbud av förskolor och skolor besök deras hemsida, www.trelleborg.se 

service

SERVICE

Och allt det andra som behövs på bekvämt avstånd
På ca 10 minuter med bil tar du dig enkelt till Trelleborg där det finns både apotek, vårdcentral, tandläkare.

affarer

AFFÄRER

Allt du behöver lagom nära
Affärer och shopping finns nära, utan att det tränger sig på. Du tar dig enkelt in mot Trelleborg och Vellinge där du hittar det mesta inom service och shopping. Men Malmö ligger inte långt borta med varken bil eller buss. I Skegrie finns bland annat Stenmarks vedugnsbakade pizzeria, mysiga Slättarps Gård med butiker och restaurang och Café Fatto Bene. Hallongården finns också på cykelavstånd.

traning

TRÄNING

Nära till gymmet, ännu närmare till naturen

I Trelleborgs kommun är det lätt att aktivera sig och träna! Flertalet gym finns inom kommunen och i närheten finns det bland annat golfbana, bågskytteklubb, discgolf, jaktskytteklubb och mountainbikebana. I byn finns Skegrie BK som bildades 1962.

Valmöjligheterna är många, din lust styr!

SKEGRIE

Bostadsrättsförening med fristående villor på en idyllisk plats med närhet till Trelleborg.

CM05 – FRISTÅENDE VILLA 135 KVM

CM06 – FRISTÅENDE VILLA 120 KVM

SKEGRIE

Pin It on Pinterest