08 120 815 00 info@panghus.se

NYKVARN - BRF Kvarnen I SUNDSVIK

ETT STENKAST FRÅN MÄLAREN

 

Bostadsrättsförening med 24 fristående villor uppförs på en idyllisk plats med närhet till Mälaren, naturen och trevliga Vidbynäs GK. Villorna är 135 kvm med mycket hög standard, stora fönsterpartier och golvvärme på båda våningsplanen. Sundsvik kännetecknas av sitt naturnära läge och placering invid Mälaren där ni kan njuta av båtturer, fiske, bad eller promenader. Från Nykvarn C når ni Stockholm C på 30 minuter.

Unikt boende med stora villatomter om cirka 950 – 1500 kvm.

Bostäderna är till planlösningen lika och varje kvadratmeter är väldisponerade. Rymliga hallar med klinker som leder vidare in till den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök, där köksön är den centrala punkten. Är ni i behov av ett femte sovrum kan ni, efter tillval, välja att dela av vardagsrummet och skapa ett extra rum. I badrummet på entréplan finns tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp finner ni fyra sovrum som binds samman av en sällskapsyta. I badrummet på övre plan hittar ni bostadens badkar. I trädgården kan ni njuta av en kaffe på altanen, som ni når från vardagsrummet. 

Hemsidan uppdateras fortlöpande med senaste informations om projektet. För att vara säkra er köplats och delta i informationsutskicken; Gör er intresseanmälan HÄR redan idag.

Tillträde beräknas till sommaren/hösten 2023.

ARKITEKTUR MED HANDPLOCKADE MATERIALVAL

Bakom bostäderna står den välrenommerade arkitektfirman Waldemarson Arkitekter, tillsammans skapar vi bostäder till er med noga utvalda produkter och material för att ert nya hem ska hålla en lång tid framöver både, stilmässigt och i kvalitet. Detta utan att ni ska behöva göra massa tillval. Materialvalen är noga handplockade tillsammans med våra arkitekter så att material och arkitektur harmonierar. Några av bostadens många positiva egenskaper; på båda plan finns golvvärmen som skapar ett behagligt klimat och möjliggör stora fönsterpartier. Fönsterna är från danska Velfac. Gedigna plankgolv från Rappgo i hela bostaden med undantag från hallen där klinker är lagt. Köken är framtagna i samarbete med det svenska snickeriet Spesab i Vingåker. Vitvarorna i köket är snyggt integrerade och är av det italienska kvalitetsmärket SMEG. Badrummen i bostaden är helkaklade och utrustade med dusch, badkar, moderna kranar och beslag, självklart är även här är vitvarorna från SMEG. Den gedigna känslan i bostaden förhöjs även av de massiva innerdörrarna som har god ljudisolering, de inmålade snickerierna och att väggarna målas med microlit som bidrar till ett hållbart ytskikt.

Projektet i Nykvarn saluförs i samarbete med Fastighetsbyrån i Nykvarn och fastighetsmäklaren Sanna Magnusson, sanna.magnusson@fastighetsbyran.se

Höjdpunkter

HÖJDPUNKTER

Ett unikt boende på en unik plats

Välkommen till en mycket noga utvald plats. Nära skog och natur och med närhet till de populära friluftsområdena. Ni kommer bo mellan skogen och Mälaren där ni kan njuta av långa promenader längs vattnet, eller lägga i kanoten och paddla ut i Mälarens vackra omgivning. Golfbanan, Turinge ost och vin och närheten till Taxingeslott ”Kakslottet” ger alla pluspoäng till projektets placering. Det finns något roligt även för de små som tex lådbilslandet där barnen kan uppleva en hel värd fylld med lådbilar.

kommunikation

KOMMUNIKATIONER

Lätt att ta sig hit och dit

Det ska vara enkelt att åka dit du vill. Och hem igen. Från Sundsvik når ni E20 på 5 minuter och därifrån Södertälje på 10 minuter. I Södertälje finns både pendeltåg och regionaltåg och ni kommer till Stockholm C på 30 minuter. Buss 782 tar er från Sundsvik till Nykvarn centrum där ni kan åka vidare med buss till Södertälje. Till Nykvarn kan du åka snabbtåg på Svealandsbanan från Stockholm och Eskilstuna. Tågresan tar ca 30 minuter från båda orterna. Cykelvägar och fina kartor för att navigera på dessa, finns det många av i kommunen.

skola-forskola

SKOLA/FÖRSKOLA

En trygg framtid börjar här
Att bo och bygga sin framtid på en plats innebär att många saker måste vara bra, riktigt bra. Att skapa en trygg uppväxt för sina barn är en viktig del av detta. Som boende i Sundsvik har ni inom en 7 minuters radie ett stort antal olika förskolor däribland Slottsparkens-, Skogsbackens- och Taxingeförskola. Några av områdets skolor är Björkestaskolan, Lillgahagaskolan och Turingeskolan.

För att läsa om kommunens hela utbud av förskolor och skolor besök deras hemsida, www.nykvarn.se

service

SERVICE

Och allt det andra som behövs på bekvämt avstånd
I Nykvarn finns förutom matbutiker bland annat Apotek, vårdcentral och tandläkare.

affarer

AFFÄRER

Allt du behöver lagom nära
Du hittar det mesta du behöver i vardagen nära ditt nya hem. I Nykvarn finns ICA Supermarket, spelbutiker, apotek, Systembolaget, även en Second Hand butik och flera trevliga caféer. För finsmakaren hittar ni Turinge ost och vin nära den populära golfbanan, där finner ni både en saluhall och en mysig restaurang.

traning

TRÄNING

Nära till gymmet, ännu närmare till naturen

Förutom det rika föreningslivet i Nykvarn med tennisklubbar, stall, motionsgympa, fotboll och skytte bjuder området på fin natur med en omgivning för alla möjliga tänkbara aktiviteter. För den springsugna finns Oxvretens elljusspår där det även anläggs skidspår under vinterhalvåret och i sjön Yngern finns flera fina badplatser.

Den populära och omtyckta golfbanan Vidbynäs Golf hittar ni 5 minuter från projektet. Där hittar ni både en 9-håls och hela två 18-hålsbana.

SUNDSVIK – NYKVARN

SUNDSVIK

Bostadsrättsförening om 24 fristående villor på en idyllisk plats med närhet till Mälaren.

 

CM05- FRISTÅENDE VILLA 135 KVM

NYKVARN - SUNDSVIK

Pin It on Pinterest