08 120 815 00 info@panghus.se

Linköping - BRF Längan i Ljungsbro

Vackert beläget nära naturen

 

Den sista pusselbiten faller på plats och den fjärde etappen står i startgroparna för säljstart. Gör er intresseanmälan HÄR redan idag, så uppdaterar vi er med senaste nytt. I denna fjärde etapp som även blir den sista och avslutande i projektet Ljungsbro Ängar uppförs 17 radhus. Radhusen är 120 kvm med fyra sovrum, två badrum och två vardagsrum. Bostäderna har ett modernt formspråk där deras signum är de generösa fönsterpartierna, den öppna planlösningen på entréplan som skapar sociala ytor och den även i övriga yteffektiva planlösningen med fyra sovrum på övre plan.

Bostäderna är väldisponerade och till planlösningen kvadratsmarta. Rymlig hall med klinker som leder vidare in till den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök, där köksön är den centrala punkten. Är ni i behov av ett femte sovrum kan ni, efter tillval, välja att dela av vardagsrummet och skapa ett extra rum. I badrummet på entréplan finns tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp finner ni fyra sovrum som binds samman av en sällskapsyta. I badrummet på övre plan hittar ni bostadens badkar.

I trädgården kan ni njuta av en kaffe på altanen, som ni når från vardagsrummet. För att skapa en mer privat uteplats i är uteplatserna avskärmade från närmaste granne. 

I en attraktiv stadsdel på en vacker belägen plats nära naturen kommer projektet Ljungsbro Ängar att växa fram i samspel med naturen. Vår förhoppning och ambition är att skapa ett bostadsområde där familjer, vuxna som barn känner sig hemma. Samtliga bostäder är upplåtna med bostadsrätt, ni får möjlighet att bo i hus med bekvämligheten av en bostadsrätt

ARKITEKTUR MED HANDPLOCKADE MATERIALVAL

Bakom bostäderna står den välrenommerade arkitektfirman Waldemarson Arkitekter, tillsammans skapar vi bostäder till er med noga utvalda produkter och material för att ert nya hem ska hålla en lång tid framöver både, stilmässigt och i kvalitet. Detta utan att ni ska behöva göra massa tillval. Materialvalen är noga handplockade tillsammans med våra arkitekter så att material och arkitektur harmonierar. Några av bostadens många positiva egenskaper; på båda plan finns golvvärmen som skapar ett behagligt klimat och möjliggör stora fönsterpartier. Fönsterna är från danska Velfac. Gedigna plankgolv från Rappgo i hela bostaden med undantag från hallen där klinker är lagt. Köken är framtagna i samarbete med det svenska snickeriet Spesab i Vingåker. Vitvarorna i köket är snyggt integrerade och är av det italienska kvalitetsmärket SMEG. Badrummen i bostaden är helkaklade och utrustade med dusch, badkar, moderna kranar och beslag, självklart är även här är vitvarorna från SMEG. Den gedigna känslan i bostaden förhöjs även av de massiva innerdörrarna som har god ljudisolering, de inmålade snickerierna och att väggarna målas med microlit som bidrar till en ökat hållbart ytskikt.

Ljungsbro Ängar saluförs i samarbete med SkandiaMäklarna Linköping och fastighetsmäklaren och Dajana Antulovic dajana.antulovic@skandiamaklarna.se

Interiör Attefall
Interiör Attefall

Höjdpunkter

HÖJDPUNKTER

Ett unikt boende på en unik plats
Välkommen till en mycket noga utvald plats. Nära skog och natur, och med närhet till det populära friluftsområdet Olstorp, Vreta Klosters fina golfbana och Bergs slussar som är Göta kanals största slusstrappa. Under sommaren är det mycket liv och rörelse vid Bergs slussar, och många väljer att komma hit för att se på båtar, spela minigolf eller äta på de caféer och restauranger som finns här.

I Ljungsbro bor ni nära förskola, skola, livsmedelsbutiker och goda kommunikationer in till Linköping stad.

kommunikation

KOMMUNIKATIONER

Lätt att ta sig hit och dit
Det ska vara enkelt att åka dit du vill. Och hem igen. Från Ljungsbro Ängar är valmöjligheterna många. På ca 15 minuter når du Linköping C med bil och ut på E4:an kommer du på 10 minuter. Cykelvägar, och fina kartor för att navigera på dessa, finns det många av i kommunen.

skola-forskola

SKOLA/FÖRSKOLA

En trygg framtid börjar här
Att bo och bygga sin framtid på en plats innebär att många saker måste vara bra, riktigt bra. Att skapa en trygg uppväxt för sina barn är en viktig del av detta. Som boende i Ljungsbro kan du välja mellan flera olika förskolor däribland Hansgårdens Förskola, Förskolan Norra Cloettavägen 40 och Förskolan Sagolunden. Småskolan och Eraskolan erbjuder årskurs F-6 och Ljungsbroskolan F-9.

För gymnasie- och vuxenutbildning finns Vreta utbildningscentrum.

För att läsa om kommunens hela utbud av förskolor och skolor besök deras hemsida, www.linkoping.se

service

SERVICE

Och allt det andra som behövs på bekvämt avstånd
I Ljungsbro finns förutom matbutiker bland annat Apotek, vårdcentral och folktandvård.

affarer

AFFÄRER

Allt du behöver lagom nära
Affärer och lite shopping finns nära, utan att det tränger sig på. Du hittar det mesta du behöver i vardagen nära ditt nya hem. Matbutikerna ICA Nära och Hemköp finns på nära avstånd, även en Second Hand butik med café.

I centrala Linköping finns alla tänkbara affärer, restauranger och små mysiga fik.

traning

TRÄNING

Nära till gymmet, ännu närmare till naturen
I området har ni Ljungsbro Fritidscenter med simhall, ishall, gym och relaxavdelning. Om ni föredrar naturen, kanske terränglöpning, skogspromenader, utegym eller MTB-turer, så bjuder det populära friluftsområdet Olstorp på just detta. På vintertid finns skidspår för skate och klassisk åkning. En fin golfbana finns att hitta vid Vreta Kloster.

PRISLISTA

BRF LÄNGAN I LJUNGSBRO

Etapp 4 består av 17 stycken bostadsrättsradhus.

CM02 – RADHUS 120 KVM

 

LINKÖPING - LJUNGSBRO ÄNGAR

Pin It on Pinterest