08 120 815 00 info@panghus.se

HABO - BRF KVILLHÖJDEN

ETT STENKAST FRÅN VÄTTERN

 

Panghus planerar för BRF Kvillhöjden med totalt 16 fristående villor. Villorna finns i två storlekar; 135 kvm samt 120 kvm. Båda bostäderna med optimal planlösning där entréplan är en social yta med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Härligt ljusinsläpp i vardagsrummet från vilket ni når bostadens trädgård där både altan och gräsmatta kan disponeras. På entréplan finner ni även duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Övre plan är planerad med fyra sovrum, badrum med badkar och ytterligare ett allrum. (Allrum/vardagsrum både på entréplan och på övre plan).

Inflyttning planeras till kvartal 3 – 4 2023.


För att säkra din köplats och få fortlöpande information om projektet, gör din intresseanmälan redan idag här

ARKITEKTUR MED HANDPLOCKADE MATERIALVAL

Bakom bostäderna står den välrenommerade arkitektfirman Waldemarson Arkitekter, tillsammans skapar vi bostäder till er med noga utvalda produkter och material för att ert nya hem ska hålla en lång tid framöver både, stilmässigt och i kvalitet. Detta utan att ni ska behöva göra en massa tillval. Materialvalen är noga handplockade tillsammans med våra arkitekter så att material och arkitektur harmonierar. Några av bostadens många positiva egenskaper; på båda plan finns golvvärmen som skapar ett behagligt klimat och möjliggör stora fönsterpartier. Fönsterna är från danska Velfac. Gedigna plankgolv från Rappgo i hela bostaden med undantag från hallen där klinker är lagt. Köken är framtagna i samarbete med det svenska snickeriet Spesab i Vingåker. Vitvarorna i köket är snyggt integrerade och är av det italienska kvalitetsmärket SMEG. Badrummen i bostaden är helkaklade och utrustade med dusch, badkar, moderna kranar och beslag, självklart är även här är vitvarorna från SMEG. Den gedigna känslan i bostaden förhöjs även av de massiva innerdörrarna som har god ljudisolering.

Höjdpunkter

HÖJDPUNKTER

Ett unikt boende på en unik plats

Utmed Vätterns västra strand välkomnar vi er till ett blomstrande och storsatsande Habo. Här hittar ni allt en modern familj söker i en aktiv vardag. Lugna kvarter med nära till lekplatser och grönområden. Nyetableringar av butiker, restauranger och övrigt serviceutbud har snabbt givit denna lantliga idyll en modern touch.

Här kan du ta långa promenader med suset i trädkronorna och skogens doft som sällskap. Här kan du plocka svamp till din höstiga gryta, blåbär till smulpajen i augusti och några videkvistar till köksbordet i april. Ta en cykeltur med familjen till utflyktsmål så som Lustfyllt, Munkaskog som ligger intill Vätterns kant. När du bor här finns det oändliga och oanade möjligheter att sätta guldkant på tillvaron.

kommunikation

KOMMUNIKATIONER

Lätt att ta sig hit och dit

Det ska vara enkelt att åka dit du vill. Och hem igen. Ta en härlig cykeltur till Habo och närliggande utflyktsmål. Från Habo C finns både busstrafik och tåg mot Skövde och Jönköping. Pendlingstiden mellan Habo och Jönköping är blott 15 minuter med tåg. 

skola-forskola

SKOLA/FÖRSKOLA

En trygg framtid börjar här
Att bo och bygga sin framtid på en plats innebär att många saker måste vara bra, riktigt bra. Att skapa en trygg uppväxt för sina barn är en viktig del av detta. Som boende i Habo finns här fem grundskolor F-års6 och en 7-års9, upp emot 13 kommunala förskolor vilket tyder på ett stort fokus på framtida generationer och dess utbildning. 

För att läsa om kommunens hela utbud av förskolor och skolor besök deras hemsida, www.habokommun.se 

service

SERVICE

Och allt det andra som behövs på bekvämt avstånd
I Habo finns både apotek, vårdcentral och tandläkare och från Kvillhöjden är det inte långt till någonting.

affarer

AFFÄRER

Allt du behöver lagom nära
Affärer och shopping finns nära, utan att det tränger sig på. Du hittar det mesta du behöver i vardagen nära ditt nya hem.
I Habo hittar du Ica, Coop och Willys, välsorterade butiker med bra lägen. I takt med att staden växer gör också utbudet av butiker det samma. Idag hittar ni allt från butiker med inredning och kläder till färghandel och byggvaror.

traning

TRÄNING

Nära till gymmet, ännu närmare till naturen

I Habo är det lätt att aktivera sig och träna! Här hittar ni gym samt ett stort utbud av olika idrottsklubbar, för att nämna några kan ni här utöva ridning, fotboll, innebandy, judo, friidrott, golf och mycket mer.

Valmöjligheterna är många, din lust styr!

HABO

Bostadsrättsförening om 16 fristående villor på en idyllisk plats med närhet till Vättern.

CM01 – FRISTÅENDE VILLA 135 KVM

CM06 – FRISTÅENDE VILLA 120 KVM

HABO

Pin It on Pinterest