08 120 815 00 info@panghus.se

GÄVLE - BRF STRÖMSBRO TRÄDGÅRDAR

Lagom nära stan, på en härlig lugn plats

BRF Strömsbro Trädgårdar är första etappen av totalt tre i området Strömsbro Trädgårdar.

Etapp 1 är slutsåld!

Vid en mycket väl vald plats; Strömsbro, med all dess härliga omkringliggande natur, växer snart ett barnvänligt rofyllt bostadsområde fram. Lagom nära till stan, men med ett härligt lugnt läge.

Att bo i ett nytt Panghus, som förutom en stilren finish med högkvalitativa materialval även erbjuder egen tomt och uppfart, ger dig och din familj ett bekymmerslöst boende för många år framöver. I vår första etapp erbjuds både fristående villor och radhus, samtliga i bostadsrättsformat.

 

ARKITEKTUR MED HANDPLOCKADE MATERIALVAL

Bakom bostäderna står den välrenommerade arkitektfirman Waldemarson Arkitekter, tillsammans skapar vi bostäder till er med noga utvalda produkter och material för att ert nya hem ska hålla en lång tid framöver både, stilmässigt och i kvalitet. Detta utan att ni ska behöva göra massa tillval. Materialvalen är noga handplockade tillsammans med våra arkitekter så att material och arkitektur harmonierar. Några av bostadens många positiva egenskaper; på båda plan finns golvvärmen som skapar ett behagligt klimat och möjliggör stora fönsterpartier. Fönsterna är från danska Velfac. Gedigna plankgolv från Rappgo i hela bostaden med undantag från hallen där klinker är lagt. Köken är framtagna i samarbete med det svenska snickeriet Spesab i Vingåker. Vitvarorna i köket är snyggt integrerade och är av det italienska kvalitetsmärket SMEG. Badrummen i bostaden är helkaklade och utrustade med dusch, badkar, moderna kranar och beslag, självklart är även här är vitvarorna från SMEG. Den gedigna känslan i bostaden förhöjs även av de massiva innerdörrarna som har god ljudisolering, de inmålade snickerierna och att väggarna målas med microlit som bidrar till en ökat hållbart ytskikt.

 

I detta projekt samarbetar Panghus med Fastighetsbyrån Gävle och mäklare Anna-Lena Gustavsson. Vill du vara med på vår resa? Kontakta ansvarig mäklare, anna-lena.gustavsson@fastighetsbyran.se

 

Höjdpunkter

HÖJDPUNKTER

Ett unikt boende på en unik plats
Välkommen till en mycket noga utvald plats. Området vi valt i Strömsbro, ger dig möjlighet att njuta året om. Omgiven av natur får området en vacker inramning. Här kan du ta långa promenader med suset i trädkronorna och skogens doft som sällskap. Här kan du plocka svamp till din höstiga gryta, blåbär till smulpajen i augusti och några videkvistar till köksbordet i april. Snör på dig dina skönaste joggingskor och bege dig ut på upptäcktsfärd över stock och sten. Ta en cykeltur med familjen till centrala Gävle. När du bor här finns det oändliga och oanade möjligheter att sätta guldkant på tillvaron.

kommunikation

KOMMUNIKATIONER

Lätt att ta sig hit och dit
Det ska vara enkelt att åka dit du vill. Och hem igen. Ta en härlig cykeltur till Gävle C, cykelbanor finns. Med bil eller buss når du city på några minuter. I Gävle finns både busstrafik och tåg till övriga orter i landet.

affarer

AFFÄRER

Allt du behöver lagom nära
Affärer och shopping finns nära, utan att det tränger sig på. Du hittar det mesta du behöver i vardagen nära ditt nya hem.
Närmast hittar ni ICA Supermarket och Triangeln Coop med spel-/postombud. Välsorterade butiker med generösa öppettider, endast ett par minuter bort med bil. I centrala Gävle hittar du en mängd butiker med allt från kläder och inredning till sportutrustning.

service

SERVICE

Och allt det andra som behövs på bekvämt avstånd
I närområdet finns en pizzeria, restaurang på golfbanan, Strömsbro hälsocenter, vårdcentral samt tandläkare. I centrala Gävle finns både apotek, veterinär men även där tandläkare och vårdcentral. Från Strömsbro är det inte långt till någonting.

traning

TRÄNING

Nära till gymmet, ännu närmare till naturen
I Gävle är det lätt att aktivera sig och träna! Flertalet gym finns inom kommunen samt både fotbollsklubb, hockeyklubb och innebandyklubb. Inom kommunen finns det dessutom badhus. För dig som spelar golf finns här även golfklubb.
Valmöjligheterna är många, din lust styr!

PRISER

Brf Strömsbro Trädgårdar består i etapp 1 utav 24 bostäder. 18 st i radhus och 6 st fristående villor.
Samtliga bostäder säljs som bostadsrätter.
Hustyp
CM02: Radhus 120 kvm 
CM01: Fristående villan 135 kvm
Båda bostäderna utförs i två plan med 4 sovrum som standard. 

Etapp 1 är slutsåld

GÄVLE - BRF STRÖMSBRO TRÄDGÅRDAR

Pin It on Pinterest