08 120 815 00 info@panghus.se

GÄVLE - BRF STRÖMSBROterrassen

GÄVLE – BRF STRÖMSBROTERRASSEN

Etapp 2 i Strömsbro Trädgårdar kommer snart!

Vid en mycket väl vald plats; Strömsbro, med all dess härliga omkringliggande natur, växer snart ett barnvänligt rofyllt bostadsområde fram. Lagom nära till stan, men med ett härligt lugnt läge.

Att bo i ett nytt Panghus, som förutom en stilren finish med högkvalitativa materialval även erbjuder egen tomt och uppfart, ger dig och din familj ett bekymmerslöst boende för många år framöver. I vår andra etapp erbjuds både fristående villor och radhus, samtliga i bostadsrättsformat.

I detta projekt samarbetar Panghus med Fastighetsbyrån Gävle och mäklare Anna-Lena Gustavsson.
Vill du vara med på vår resa? Kontakta ansvarig mäklare, anna-lena.gustavsson@fastighetsbyran.se

 

Vill du veta mer?

Höjdpunkter

HÖJDPUNKTER

Ett unikt boende på en unik plats
Välkommen till en mycket noga utvald plats. Området vi valt i Strömsbro, ger dig möjlighet att njuta året om. Omgiven av natur får området en vacker inramning. Här kan du ta långa promenader med suset i trädkronorna och skogens doft som sällskap. Här kan du plocka svamp till din höstiga gryta, blåbär till smulpajen i augusti och några videkvistar till köksbordet i april. Snör på dig dina skönaste joggingskor och bege dig ut på upptäcktsfärd över stock och sten. Ta en cykeltur med familjen till centrala Gävle. När du bor här finns det oändliga och oanade möjligheter att sätta guldkant på tillvaron.

kommunikation

KOMMUNIKATIONER

Lätt att ta sig hit och dit 
Det ska vara enkelt att åka dit du vill. Och hem igen. Ta en härlig cykeltur till Gävle C, med bil eller buss når du staden på några få minuter. I Gävle finns både busstrafik och tåg till övriga orter i landet.

traning

TRÄNING

Nära till gymmet, ännu närmare till naturen
I Gävle är det lätt att aktivera sig och träna! Flertalet gym finns inom kommunen samt både fotbollsklubb, hockeyklubb och innebandyklubb. Inom kommunen finns det dessutom badhus. För dig som spelar golf finns här även golfklubb.
Valmöjligheterna är många, din lust styr!

affarer

AFFÄRER

Allt du behöver lagom nära
Affärer och shopping finns nära, utan att det tränger sig på. Du hittar det mesta du behöver i vardagen nära ditt nya hem.
Närmast hittar du ICA Supermarket och Triangeln Coop –  välsorterade butiker med generösa öppettider, endast ett par minuter bort med bil.
I centrala Gävle hittar du en mängd butiker med allt från kläder och inredning till sportutrustning.

service

SERVICE

Och allt det andra som behövs på bekvämt avstånd
I närområdet kring Strömsbro hittar ni pizzeria, golfrestaurangen, Strömsbro hälsocenter men även apotek och tandläkare. I centrala Gävle finns shopping samt apotek, vårdcentral, tandläkare och veterinär. Från Strömsbro är det inte långt till någonting.

PRISER

Brf Strömsbroterrassen är etapp 2 i området Strömsbro Trädgårdar. Etappen består av 35 stycken bostäder, 27 st radhus och 8 st fristående villor. Samtliga säljs som bostadsrätter.
Hustyp
CM02: Radhus 120 kvm
CM01: Fristående villa 135 kvm
Båda bostäderna utförs i två plan med 4 sovrum som standard. 

                       Prisuppgifter kommer inom kort

Vill du veta mer?

GÄVLE - BRF STRÖMSBRO TRÄDGÅRDAR

Vill du veta mer?

Pin It on Pinterest