08 120 815 00 info@panghus.se

FALUN - BRF RUNNSJÖ-TERRASSEN

FALUN – BRF RUNNSJÖ-TERRASSEN

Äntligen kommer Panghus till Falun! Intill vackra Runnsjön, i naturnära Hosjö kommer Panghus uppföra 22 bostäder i radhusformat under år 2019. Gör din intresseanmälan nu för att säkra en plats i kön och på sätt bli bland de första som får välja bostad när projektet släpps till försäljning! Preliminär försäljningsstart är mars 2019.

14 st radhus om 130 kvm samt 8 st radhus om 144 kvm i två plan kommer uppföras! Bostäderna disponerar härliga sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning och med underbart ljusinsläpp och där det andra planet har 4 sovrum samt allrum och badrum.

Standarden är genomgående mycket hög med vattenburen golvvärme på båda plan, fönster från danska Velfac, snickeribyggt kök i stilren mörkgrå färg med vitvaror från SMEG och rostfri bänkskiva från attraktive Franke. Ett badrum på vardera plan med sober klinker och ljusa väggar där det ena badrummet även är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Samtliga bostäder får altan på baksidan och vissa tomter har även ytterligare tomt med gräsmatta där man med lätthet spenderar lediga stunder! Uppfart med hårdgjord yta med plats för två bilar samt kallförråd invid entré om ca 8 kvm.

Inflytt sker preliminärt med start Q1 2020.

Prislista släpps inom kort.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

FALUN - HOSJÖ

Vill du veta mer?

Pin It on Pinterest