08 120 815 00 info@panghus.se

FALUN - BRF RUNNSJÖ-TERRASSEN

FALUN – BRF RUNNSJÖ-TERRASSEN

Nu är försäljningen startad i Falun! Kontakta Cecilia Bergqvist för mer information, cecilia@panghus.se
Intill vackra sjön Runn i Sandlandet, i naturnära Hosjö kommer Panghus uppföra 22 bostäder i radhusformat under år 2019.

14 st radhus om 130 kvm samt 8 st radhus om 144 kvm i två plan kommer uppföras! Bostäderna disponerar härliga sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning och med underbart ljusinsläpp och där det andra planet har 4 sovrum samt allrum och badrum.

Standarden är genomgående mycket hög med vattenburen golvvärme på båda plan, fönster från danska Velfac, snickeribyggt kök i stilren mörkgrå färg med vitvaror från SMEG och rostfri bänkskiva från attraktive Franke. Ett badrum på vardera plan med sober klinker och ljusa väggar där det ena badrummet även är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Samtliga bostäder får altan på baksidan och vissa tomter har även ytterligare tomt med gräsmatta där man med lätthet spenderar lediga stunder! Uppfart med hårdgjord yta med plats för två bilar samt kallförråd invid entré om ca 8 kvm.

Inflytt sker preliminärt med start Q1 2020.

Prislista släpps inom kort.

Vill du veta mer?

Badrum

Höjdpunkter

HÖJDPUNKTER

Ett unikt boende på en unik plats
Välkommen till en mycket noga utvald plats. Området vi valt i Sandlandet Hosjö, intill sjön Runn, ger dig möjlighet att njuta året om. Omgiven av vatten och skog ger området en vackar inramning. Här kan du ta långa promenader med suset i trädkronorna och skogens doft som sällskap. Här kan du plocka svamp till din höstiga gryta, blåbär till smulpajen i augusti och några videkvistar till köksbordet i april. Snör på dig dina skönaste joggingskor och bege dig ut på upptäcktsfärd över stock och sten. Ta en cykeltur med familjen till centrala Falun. När du bor här finns det oändliga och oanade möjligheter att sätta guldkant på tillvaron.

kommunikation

KOMMUNIKATIONER

Lätt att ta sig hit och dit

Det ska vara enkelt att åka dit du vill. Och hem igen. Ta en härlig cykeltur till Falun C, eller ta bilen eller bussen några få minuter. I Falun finns både busstrafik och tåg till övriga orter i Dalarna. 

skola-forskola

SKOLA/FÖRSKOLA

En trygg framtid börjar här

Att bo och bygga sin framtid på en plats innebär att många saker måste vara bra, riktigt bra. Att skapa en trygg uppväxt för sina barn är en viktig del av detta. Som boende i Sandlandet har du både de kommunala förskolorna Vallen och Skutudden i närheten, närmaste grundskolan är Hosjöskolan med årskurs F-års6. Kommunen har även flertalet gymnasieskolor och det finns även enskilda gymnasium.

affarer

AFFÄRER

Allt du behöver lagom nära
Affärer och shopping finns nära, utan att det tränger sig på. Du hittar det mesta du behöver i vardagen nära ditt nya hem.
Närmast hittar du Hemköp – en välsorterad butik med generösa öppettider, endast ett par minuter bort med bil.
I centrala Falun hittar du en mängd mysiga småbutiker med allt från kläder och inredning till sportutrustning.

service

SERVICE

Och allt det andra som behövs på bekvämt avstånd

I Falun finns både apotek, vårdcentral, tandläkare och veterinär och från Sandlandet är det inte långt till någonting.

traning

TRÄNING

Nära till gymmet, ännu närmare till naturen
I Falun är det lätt att aktivera sig och träna! Flertalet gym finns inom kommunen samt både fotbollsklubb, hockeyklubb och innebandyklubb. Inom kommunen finns det dessutom badhus. För dig som spelar golf finns här även golfklubb.
Valmöjligheterna är många, din lust styr!

INSATSER

Brf Runnsjö-Terrassen består av 22 bostäder i radhusformat. Samtliga säljs som bostadsrätter.
Yta: 130 kvm resp 144 kvm, båda bostadsmodellerna är i två plan och disponerar 4 sovrum.
Månadsavgift: 4 509 kr resp 4 995 kr.

Fullständig prislista inom kort.

Pris från 2 295 000 kr,.

Vill du veta mer?

FALUN - HOSJÖ

Vill du veta mer?

Pin It on Pinterest