08 120 815 00 info@panghus.se

FALUN - BRF TERRASSEN I UDDNÄS

FALUN

I naturnära Hosjö, intill vackra sjön Runn i Sandlandet kommer Panghus uppföra 16 friliggande villor i bostadsrättsform. Bostäderna är 135 kvm och disponeras med härliga sällskapsytor där vardagsrum och kök presenteras i en öppen planlösning på entréplan. Underbart ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som släpper in både ljuset och naturen. Övre plan bjuder på magisk takhöjd med öppet upp till nock och en optimerad planlösning med fyra sovrum, allrum samt badrum. Är ni i behov av ett femte sovrum kan ni, efter tillval, välja att dela av vardagsrummet och skapa ett extra rum.

Bostäderna är placerade på en naturtomt där varje villa får en generös altan på baksidan. Majoriteten av tomterna har även ytterligare tomtyta med gräsmatta där man med lätthet spenderar lediga stunder! Uppfart med plats för två bilar samt ett kallförråd invid entrén om ca 8 kvm.

 

ARKITEKTUR MED EN KÄNSLA FÖR DETALJER

Bakom bostäderna står den välrenommerade arkitektfirman Waldemarson Arkitekter, tillsammans skapar vi bostäder till er med noga utvalda produkter och material för att ert nya hem ska hålla en lång tid framöver både, stilmässigt och i kvalitet. Detta utan att ni ska behöva göra massa tillval. Materialvalen är noga handplockade tillsammans med våra arkitekter så att material och arkitektur harmonierar. Några av bostadens många positiva egenskaper; på båda plan finns golvvärmen som skapar ett behagligt klimat och möjliggör stora fönsterpartier. Fönsterna är från danska Velfac. Gedigna plankgolv från Rappgo i hela bostaden med undantag från hallen där klinker är lagt. Köken är framtagna i samarbete med det svenska snickeriet Spesab i Vingåker. Vitvarorna i köket är snyggt integrerade och är av det italienska kvalitetsmärket SMEG. Badrummen i bostaden är helkaklade och utrustade med dusch, badkar, moderna kranar och beslag, självklart är även här är vitvarorna från SMEG. Den gedigna känslan i bostaden förhöjs även av de massiva innerdörrarna som har god ljudisolering, de inmålade snickerierna och att väggarna målas med microlit som bidrar till en ökat hållbart ytskikt.

Inflytt sker preliminärt under våren 2023.

Höjdpunkter

HÖJDPUNKTER

Ett unikt boende på en unik plats
Välkommen till en mycket noga utvald plats. Området vi valt i Sandlandet Hosjö, intill sjön Runn, ger dig möjlighet att njuta året om. Omgiven av vatten och skog ger området en vackar inramning. Här kan du ta långa promenader med suset i trädkronorna och skogens doft som sällskap. Här kan du plocka svamp till din höstiga gryta, blåbär till smulpajen i augusti och några videkvistar till köksbordet i april. Snör på dig dina skönaste joggingskor och bege dig ut på upptäcktsfärd över stock och sten. Ta en cykeltur med familjen till centrala Falun. När du bor här finns det oändliga och oanade möjligheter att sätta guldkant på tillvaron.

kommunikation

KOMMUNIKATIONER

Lätt att ta sig hit och dit
Det ska vara enkelt att åka dit du vill. Och hem igen. Ta en härlig cykeltur till Falun C, eller ta bilen eller bussen några få minuter. I Falun finns både busstrafik och tåg till övriga orter i Dalarna.

skola-forskola

SKOLA/FÖRSKOLA

En trygg framtid börjar här
Att bo och bygga sin framtid på en plats innebär att många saker måste vara bra, riktigt bra. Att skapa en trygg uppväxt för sina barn är en viktig del av detta. Som boende i Sandlandet har du både de kommunala förskolorna Vallen och Skutudden i närheten, närmaste grundskolan är Hosjöskolan med årskurs F-års6. Kommunen har även flertalet gymnasieskolor och det finns även enskilda gymnasium.

affarer

AFFÄRER

Allt du behöver lagom nära
Affärer och shopping finns nära, utan att det tränger sig på. Du hittar det mesta du behöver i vardagen nära ditt nya hem.
Närmast hittar du Hemköp – en välsorterad butik med generösa öppettider, endast ett par minuter bort med bil.
I centrala Falun hittar du en mängd mysiga småbutiker med allt från kläder och inredning till sportutrustning.

service

SERVICE

Och allt det andra som behövs på bekvämt avstånd
I Falun finns både apotek, vårdcentral, tandläkare och veterinär och från Sandlandet är det inte långt till någonting.

traning

TRÄNING

Nära till gymmet, ännu närmare till naturen
I Falun är det lätt att aktivera sig och träna! Flertalet gym finns inom kommunen samt både fotbollsklubb, hockeyklubb och innebandyklubb. Inom kommunen finns det dessutom badhus. För dig som spelar golf finns här även golfklubb.
Valmöjligheterna är många, din lust styr!

FALUN

BRF TERRASSEN I UDDNÄS
Föreningen består av 16 friliggande villor. Samtliga säljs som bostadsrätter.
CM05  – FRISTÅENDE VILLA  135 KVM – Pris från 2 650 000

FALUN - HOSJÖ

Pin It on Pinterest