08 120 815 00 info@panghus.se

ENKÖPING – GÅNSTA GÅRD FYRA

W01 – med sin strama avskalade arkitektur harmonierar dessa svarta hus vackert med naturen i området. 130 välplanerade kvadratmeter anpassade för familjens behov av balans mellan umgängesytor och platser för enskildhet. Det nordiskt blonda är ett genomgående tema, och kvalitetsnivån är långt utöver det vanliga för nyproducerade bostäder.
Kök
Vardagsrum
Badrum

Höjdpunkter

HÖJDPUNKTER

Ett unikt boende på en unik plats

Välkommen till en mycket noga utvald plats. Granne med det etablerade området Gånsta, men lite mer naturskönt. Närhet till Enköpings citykärna samtidigt som placeringen ger dig snabb access till E18. Cykelvägen mellan Gånsta Gård och Gånsta ger barnen en säker skolväg och minskar avståndet till service och kommunikationer. Nära till allt du behöver men med lugn och harmonisk atmosfär.

kommunikation

KOMMUNIKATIONER

Lätt att ta sig hit och dit

Det ska vara enkelt att åka dit du vill. Och hem igen. Från Gånsta Gård är valmöjligheterna många. Ta en kort cykeltur till centrala Enköping. Eller ta bussen till Enköping och åk vidare med tåg till Stockholm eller Västerås. På endast 40 minuter når du Stockholms Central och på 20 minuter är du i Västerås. Vid Enköpings station hittar du även bussen till Arlanda. Om du föredrar bil är du snabbt på E18, och på mindre än en timme är du i Stockholm.

skola-forskola

SKOLA/FÖRSKOLA

En trygg framtid börjar här

Att bo och bygga sin framtid på en plats innebär att många saker måste vara bra, riktigt bra. Att skapa en trygg uppväxt för sina barn är en viktig del av detta. Som boende i Enköping kan du välja mellan kommunalt eller enskild driven förskola. Gånsta Förskola, för barn mellan 1 och 5 år, är den som ligger närmast, ca 1 km bort.

Robinsonskolan är en fristående skola, med upplevelsebaserad undervisning, i det mindre formatet för barn i förskoleklass upp till årskurs 5. Bergvretenskolan är ett kommunalt alternativ med åk F-9. Inne i Enköping ligger Westerlundska Gymnasiet som erbjuder nästan alla nationella program och även idrottsutbildningar, introduktionsprogram och gymnasiesärskola.

affarer

AFFÄRER

Allt du behöver lagom nära

Affärer och shopping finns nära, utan att det tränger sig på. Du hittar det mesta du behöver i vardagen nära ditt nya hem. Behöver du annat finns det mycket att välja på en liten bit längre bort. Närmast hittar du Ica Nära – vid Bergvretenskolan. Söker du en större butik finns Coop Forum med generösa öppettider, dagligen 8-22. Apotek, Systembolag, bank och post finns i Enköpings centrum.

service

SERVICE

Och allt det andra som behövs på bekvämt avstånd

I Enköping finns ett stort utbud av husläkarmottagningar och tandläkare. Hälsohuset på Sandbrogatan bredvid gymnasieskolan bedriver privat husläkarverksamhet på uppdrag av Landstinget. Här finns både läkare, sköterskor, sjukgymnaster och vaccinationsmottagning. Tandläkarhuset, vid Coop Forum erbjuder familjetandvård – en och samma tandläkare för hela familjen.

traning

TRÄNING

Cykel, skidor eller löparskor

I Gånsta finns elljusspår som är 2,2 kilometer, 3 kilometer och 5 kilometer. Motionsspåren utgår från Gånstagården. Samtliga spår prepareras för skidåkning när förutsättningar finns.

Om du föredrar inomhusträning rekommenderas Idrottshuset. Här finns styrke- och konditionsträning, bassänger för simning och även en trevlig bastuavdelning.

För golfaren finns Enköpings GK med sin vackra och variationsrika parkbana. Avsluta gärna din golfrunda med en middag i klubbhusets förstklassiga restaurang.

INSATSER

HUS 15–37
YTA 136 KVM
MÅNADSAVGIFT 4 975 KR

Insats för hus 15–25: 2 495 000 kr
Insats för hus 26–33: 2 595 000 kr
Insats för hus 34–37: 2 395 000 kr

ENKÖPING – GÅNSTA GÅRD FYRA

Vill du veta mer?

Pin It on Pinterest