08 120 815 00 info@panghus.se

NYKÖPING - BRF BÖNSTA ALLÉ 2

NYKÖPING – BRF BÖNSTA ALLÉ 2

Projektet är slutsålt!

naturnära Bönsta Allé, invid Krikonbacken, med kort avstånd till Nyköpings centrum, uppför Panghus ytterligare 10 stycken parhus i bostadsrättsformat i denna sista etapp. Dessa parhus om tre våningar erbjuder hela ca 154 kvm boyta!  Dessa väldesignade bostäder är av hög kvalité och följer Panghus signifikativa formspråk och är designade av en av Sveriges mest välkända arkitekter, Jonas Waldemarsson. Inför varje nytt nyproduktionsprojekt och för varje ny plats skapar Panghus bostäder som går i harmoni med omgivningen. Det gemensamma är alltid yteffektivitet, stilsäkert och med stora fönsterpartier.

Bostäderna i Bönsta Allé disponerar härliga sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning och med underbart ljusinsläpp. Övre plan har 4 sovrum samt allrum och trappa leder upp till tredje plan vilket är disponerat med ytterligare ett sovrum så här finns plats för den stora familjen!

Standarden är genomgående mycket hög med vattenburen golvvärme på samtliga plan, fönster från danska Velfac, snickeribyggt kök i stilren mörkgrå färg med vitvaror från SMEG och rostfri bänkskiva från attraktive Franke. Ett badrum på entréplan och ovanvåning med sober klinker och ljusa väggar där badrummet på nedre plan även är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Lättskött gräsbeklädd tomt med altan på baksida, omgiven av häckar där man med lätthet spenderar lediga stunder! Asfalterad uppfart med plats för bil samt kallförråd.

Inflytt sker Q3 2019.

Pris från 2 295 000 kr.

Badrum

Höjdpunkter

HÖJDPUNKTER

Ett unikt boende på en unik plats
Välkommen till en mycket noga utvald plats. Bönsta är omgiven av skog vilket ger området en vacker inramning och ger möjlighet att njuta året om. Här kan du ta långa promenader med suset i trädkronorna och skogens doft som sällskap. Här kan du plocka svamp till din höstiga gryta, blåbär till smulpajen i augusti och några videkvistar till köksbordet i april. Snör på dig dina skönaste joggingskor och bege dig ut på upptäcktsfärd över stock och sten. Ta en cykeltur med familjen till centrala Nyköping. När du bor i Bönsta Allé finns det oändliga och oanade möjligheter att sätta guldkant på tillvaron.

kommunikation

KOMMUNIKATIONER

Lätt att ta sig hit och dit

Det ska vara enkelt att åka dit du vill. Och hem igen. Från Bönsta Allé finns flera valmöjligheter. Ta en härlig cykeltur till Nyköping C, eller ta bilen eller bussen de 4 kilometrarna. I Nyköping finns både busstrafik och tåg och på 1 timme når du centrala Stockholm. I Nyköping finns även Skavsta flygplats och på nolltid är du ute i Europa och strosar!! Läs mer på www.nykoping.se/trafik

skola-forskola

SKOLA/FÖRSKOLA

En trygg framtid börjar här

Att bo och bygga sin framtid på en plats innebär att många saker måste vara bra, riktigt bra. Att skapa en trygg uppväxt för sina barn är en viktig del av detta. Som boende i Bönsta har du flertalet förskolor i omgivningen och närmaste grundskola, Släbroskolan finns endast någon kilometer bort. Kommunen har även flertalet gymnasieskolor och det finns även enskilda gymnasium.

affarer

AFFÄRER

Allt du behöver lagom nära
Affärer och shopping finns nära, utan att det tränger sig på. Du hittar det mesta du behöver i vardagen nära ditt nya hem.
Närmast hittar du Ica Supermarket – en välsorterad butik vid Oppeby. I centrala Nyköping hittar du en mängd mysiga småbutiker med allt från kläder och inredning till sportutrustning och järnhandel.

service

SERVICE

Och allt det andra som behövs på bekvämt avstånd

I Nyköping finns både apotek, vårdcentral, tandläkare och veterinär och från Bönsta Allé är det inte långt till någonting.

traning

TRÄNING

Nära till gymmet, ännu närmare till naturen
Nära till gymmet, ännu närmare till natur och vatten. I Nyköping är det lätt att aktivera sig och träna! Flertalet gym finns inom kommunen samt både fotbollsklubb, hockeyklubb och innebandyklubb. Inom kommunen finns det dessutom badhus. För dig som spelar golf finns här Nyköpings golfklubb. Valmöjligheterna är många, din lust styr!

INSATSER

ETAPP 2 BESTÅR AV LGH 1-8 SAMT 25-36
YTA 154 KVM
MÅNADSAVGIFT 4 995 KR

Prislista Brf Bönsta allé 2

  1 – SÅLD
  2 – SÅLD
  3 – SÅLD
  4 – 2.395.000 KR
  5 – 2.395.000 KR
  6 – 2.395.000 KR
  7 – SÅLD
  8 – SÅLD
25 – SÅLD
26 – SÅLD
27 – SÅLD
28 – SÅLD
29 – SÅLD
30 – SÅLD
31 – SÅLD
32 – SÅLD
33 – SÅLD
34 – SÅLD
35 – SÅLD
36 – SÅLD

NYKÖPING - BÖNSTA ALLÉ

Pin It on Pinterest