08 120 815 00 info@panghus.se

Medarbetare

Team

Pernilla Blomé

Pernilla Blomé

Projektledare och inköpsansvarig

pernilla@panghus.se
0735-1490 02

Pernilla arbetar som projektledare och som inköps- och inredningsansvarig i Panghus samtliga projekt. Pernilla är en driven generalist med mångårig erfarenhet från nordens största byggbolag inom nyproduktion av ägande- och nyttjaderätter. Hon beskrivs av våra kunder och leverantörer som kunnig, engagerad och professionell, och av sina kollegor som kompetent, pådrivande, kreativ, självgående och positiv.

Louise Lürén

Louise Lürén

Eftermarknadsansvarig

louise.luren@panghus.se
070-780 48 21

Louise anslöt till Panghus under hösten 2018 och är en del av Panghus Eftermarknadsavdelning.

Isabella Söderstedt

Isabella Söderstedt

Reception

reception@panghus.se
070-780 48 23

Isabella är den röst du möter när du ringer till oss på Panghus via växeln och det vänliga leendet du möter när du besöker oss! Isabella är vår receptionist och är behjälplig samtliga våra kunder och besökare i allehanda ärenden. Isabella hjälper även till att se till att samtliga anställda på Panghus har ett trivsamt kontor där allt löper smidigt. På fritiden spenderar Isabella tid med sin man och sina två döttrar.

Marcus Andersson

Marcus Andersson

Redovisningsansvarig

marcus.andersson@panghus.se
0735-149 005

Marcus har en bakgrund som Redovisningskonsult och har bred kunskap inom redovisning och ekonomi. Som person tycker Marcus om lagarbete och att nå framgångar tillsammans med ett team. På fritiden umgås han mestadels med sin fru och son men när han inte gör det så hittar man honom på olika golfbanor runt om i Sverige eller Spanien.

Jakob Nathanson

Jakob Nathanson

Byggledare

jakob@panghus.se

Jakob har mångårig erfarenhet inom byggbranschen som både snickare, arbetsledare och har även drivit eget företag. På Panghus arbetar han som byggledare och kom i kontakt med Panghus under sin utbildning till byggnadsingenjör. Sitt arbete beskriver han som kreativt där den enda dagen inte är den andra lik. Fritiden spenderas med familjen och i löparspåret.

Niclas Leonardsson

Niclas Leonardsson

Byggledare

leo@panghus.se

Niclas, mer känd som Leo för våra kunder, arbetar som byggledare på Panghus och har en gedigen erfarenhet inom byggbranschen med 35 års erfarenhet inom olika befattningar. Leo är serviceminded och har alltid ett leende på läpparna. På fritiden hittas Leo hemma i Strängnäs där han helst spenderar tiden med sitt barnbarn eller på golfbanan.

Deividas Kolesnickis

Deividas Kolesnickis

Fabrik support

deividas@panghus.se

Deividas  är utbildad inom Global Management vid Stockholms Universitet och på Panghus arbetar han med support och assistans till fabrikschef Laimonas.  Deividas beskriver sig själv som positiv och glad och spenderar ledig tid lyssnandes på musik, simmar och spelar basket.

Christian Nützel

Christian Nützel

Projektutveckling

christian.nutzel@panghus.se


C
hristian arbetar som projektutvecklare på Panghus och arbetar främst i tidiga skeden för Panghus kommande projekt. Christian är planarkitekt i grunden och har många års erfarenhet av planeringsarbete i kommun med bland annat detaljplaner, planbesked, markanvisningstävlingar och illustrationer. Fritiden spenderas oftast tillsammans med familj och vänner, helst i naturen och helst med solsken.

Martin Larsson

Martin Larsson

Projektutvecklingschef

martin.larsson@panghus.se
073 424 69 56

Martin är i grunden lantmätare och har tidigare jobbat som affärschef på Svefa och som projektledare samt exploateringsingenjör i kommunal verksamhet.  Martin har stor erfarenhet av den kommunala planeringsprocessen samt projektutveckling inom såväl privat som offentlig sektor. På Panghus ansvarar Martin för markförvärv samt utveckling av markområden från råmark till byggbar mark. Privat så är Martin bosatt strax utanför Gävle tillsammans med sambo och en liten hund. En stor del av fritiden går åt till att träna, både i kajak, på skidor, på gymmet eller i löpspåret.

Noah Blomé

Noah Blomé

Eftermarknad

eftermarknad@panghus.se
0735-510 07 12

Noah arbetar på vår Eftermarknadsavdelning och är behjälplig våra kunder efter inflytt för att skapa en sådan trivsam miljö som möjligt i deras hem och boende.

Management

Johan Magnusson

Johan Magnusson

Grundare

johan@panghus.se


Johan grundade Panghus år 2007 med en vision om att utmana byggbranschen och hjälpa fler familjer att uppfylla sin husdröm. Med ett extremt driv och målmedvetenhet har han nått stor framgång med Panghus och ser fram emot att fortsätta vara innovativ inom branschen framöver.

Henrik Forzelius

Henrik Forzelius

VD

henrik.forzelius@panghus.se


Henrik är sedan 1 september 2017 VD för Panghus och har en lång och gedigen bakgrund från bankvärlden. Senast kommer han från en roll som global chef för storföretag, LC&I, på Swedbank. På Panghus driver han arbetet med att bygga väldesignade bostäder med hög kvalité men till lägre kostnad till övriga aktörer, något Henrik känner stor inspiration inför. På fritiden spenderas tid med fru och dotter men inte alltför sällan hittar man även honom på golfbanan eller tennisplan.

Cecilia Bergqvist

Cecilia Bergqvist

Försäljningschef

cecilia@panghus.se
0735-149 009

Cecilia har en bred och gedigen erfarenhet inom fastighetsbranschen med en bakgrund från arbete med hyresrätter, successionsförsäljningar men främst nyproduktion. Cecilia beskriver sig själv som driven, serviceminded och positiv. Fritiden spenderas helst med barnen och på gymmet.

Laimonas Zebleckis

Laimonas Zebleckis

Fabriksansvarig

laimas@panghus.se
0735-149 007

Erik Svensson

Erik Svensson

CFO

erik@panghus.se
0735-149 003

Erik är utbildad vid Lunds universitet där han tog examen i Technology Management 2007. På Panghus är Erik CFO sedan 2015 och har tidigare arbetat internationellt för LÓreal i över 8 år. På fritiden spenderar han tid med sin familj och spelar golf och tennis.

Johan von Matérn

Johan von Matérn

Byggchef

johan.vonmatern@panghus.se
0735-149 008

Johan har lång erfarenhet av fastighetsbranschen och har arbetat med produktion, försäljnings-, kund- och kvalitetsfrågor i de stora byggbolagen i över tio år. På Panghus arbetar Johan som byggchef och ansvarar för all bostadsproduktion. På fritiden hittar man Johan mest i luften då han har flygcertifikat eller i skidbacken.

Styrelse

Johan Magnusson

Johan Magnusson

Grundare

johan@panghus.se

Johan grundade Panghus år 2007 med en vision om att utmana byggbranschen och hjälpa fler familjer att uppfylla sin husdröm. Med ett extremt driv och målmedvetenhet har han nått stor framgång med Panghus och ser fram emot att fortsätta vara innovativ inom branschen framöver.

Urban Wahlberg

Urban Wahlberg

Styrelseledamot

Urban är en av Panghus styrelseledamöter och är även VD på Optomera AB. Han är utbildad flygkapten och fd kommunalråd i Enköping. Urban är gift och har tre underbara barn och spenderar fritiden med familjen eller utövandes någon av favoritsporterna; golf, tennis och skidåkning.

Jan Eriksson

Jan Eriksson

Styrelseledamot

 

Lennart Daleke

Lennart Daleke

Styrelseledamot

Lennart sitter med i Panghus styrelse som styrelseledamot och har lång och bred erfarenhet från bygg- & fastighetsbranschen bland annat som ledande befattningshavare i Skanska under flertalet år.

Mikael Magnusson

Mikael Magnusson

Styrelseledamot

Mikael är styrelseledamot i Panghus. Han har en bakgrund inom fastighetsmäkleri sedan 1993 och har sedan dess varit aktiv i olika företag. Idag arbetar Mikael på Magnusson Mäkleri med ca 50 anställda där han även är delägare.  Fritiden spenderas mycket på cykel och i terräng då Mikael gärna tävlar i olika lopp.

Pin It on Pinterest