08 120 815 00 info@panghus.se

Medarbetare

Team

Isabella Söderstedt

Isabella Söderstedt

Reception

reception@panghus.se
070-780 48 23

Isabella är den röst du möter när du ringer till oss på Panghus via växeln och det vänliga leendet du möter när du besöker oss! Isabella är vår receptionist och är behjälplig samtliga våra kunder och besökare i allehanda ärenden. Isabella hjälper även till att se till att samtliga anställda på Panghus har ett trivsamt kontor där allt löper smidigt. På fritiden spenderar Isabella tid med sin man och sina två döttrar.

Louise Lürén

Louise Lürén

Eftermarknadsansvarig

eftermarknad@panghus.se
08-120 815 00

Louise ansvarar för Panghus Eftermarknadsavdelning och arbetar både med felanmälan, garantier och besiktningsanmärkningar. På fritiden hittar man Louise ofta i Småland där hon har sina rötter och sin familj.

Christian Nützel

Christian Nützel

Projektutveckling

christian.nutzel@panghus.se
070-727 79 78

Christian arbetar som projektutvecklare på Panghus och arbetar främst i tidiga skeden för Panghus kommande projekt. Christian är planarkitekt i grunden och har många års erfarenhet av planeringsarbete i kommun med bland annat detaljplaner, planbesked, markanvisningstävlingar och illustrationer. Fritiden spenderas oftast tillsammans med familj och vänner, helst i naturen och helst med solsken.

Niclas Leonardsson

Niclas Leonardsson

Byggledare

leo@panghus.se


Niclas, mer känd som Leo för våra kunder, arbetar som byggledare på Panghus och har en gedigen erfarenhet inom byggbranschen med 35 års erfarenhet inom olika befattningar. Leo är serviceminded och har alltid ett leende på läpparna. På fritiden hittas Leo hemma i Strängnäs där han helst spenderar tiden med sitt barnbarn eller på golfbanan.

Ero Naderi

Ero Naderi

BIM

ero.naderi@panghus.se


Ero arbetar som BIM-samordning på Panghus och har en gedigen erfarenhet inom projektering och ritningsarbete.

Noah Blomé

Noah Blomé

Eftermarknad

eftermarknad@panghus.se
0735-510 07 12

Noah arbetar på vår Eftermarknadsavdelning och är behjälplig våra kunder efter inflytt för att skapa en sådan trivsam miljö som möjligt i deras hem och boende.

Stefan Andersson

Stefan Andersson

Ekonomiassistent

stefan.andersson@panghus.se


Stefan arbetar på vår ekonomiavdelning med allehanda arbetsuppgifter. 

Jakob Nathanson

Jakob Nathanson

Byggledare

jakob@panghus.se

Jakob har mångårig erfarenhet inom byggbranschen som både snickare, arbetsledare och har även drivit eget företag. På Panghus arbetar han som byggledare och kom i kontakt med Panghus under sin utbildning till byggnadsingenjör. Sitt arbete beskriver han som kreativt där den enda dagen inte är den andra lik. Fritiden spenderas med familjen och i löparspåret.
Jakob är för tillfälligt föräldraledig.

Management

Cecilia Bergqvist

Cecilia Bergqvist

Försäljningschef & Marknad

cecilia@panghus.se
0735-149 009

Cecilia har en bred och gedigen erfarenhet inom fastighetsbranschen med en bakgrund från arbete med hyresrätter, successionsförsäljningar men främst nyproduktion. Cecilia beskriver sig själv som driven, serviceminded och positiv. Fritiden spenderas helst med barnen och på gymmet.

Christer Hero

Christer Hero

CFO

christer.hero@panghus.se
0735 149 003

Christer har bred erfarenhet som CFO från främst fastighets- och byggbranschen. Christer ansvarar för Panghus och dess dotterbolags ekonomifunktioner. Vid sidan om arbetet umgås Christer med familjen som även innefattar en hund samt vänner. Det finns ett stort sport- och träningsintresse och det händer även att det blir en golfrunda då och då.

Pernilla Blomé

Pernilla Blomé

Projektledare och inköpsansvarig

pernilla@panghus.se
0735-1490 02

Pernilla arbetar som projektledare och som inköps- och inredningsansvarig i Panghus samtliga projekt. Pernilla är en driven generalist med mångårig erfarenhet från nordens största byggbolag inom nyproduktion av ägande- och nyttjaderätter. Hon beskrivs av våra kunder och leverantörer som kunnig, engagerad och professionell, och av sina kollegor som kompetent, pådrivande, kreativ, självgående och positiv.

Laimonas Zebleckis

Laimonas Zebleckis

Fabriksansvarig

laimas@panghus.se
0735-149 007

Laimonas har en gedigen erfarenhet från byggbranschen och är fabriksansvarig för Panghus egna fabrik i Litauen. Laimonas har funnits med inom Panghus nästan från starten.
Fritiden spenderar han gärna på sin båt tillsammans med sin fru och barn.

Martin Larsson

Martin Larsson

Projektutvecklingschef

martin.larsson@panghus.se
073 424 69 56

Martin är i grunden lantmätare och har tidigare jobbat som affärschef på Svefa och som projektledare samt exploateringsingenjör i kommunal verksamhet.  Martin har stor erfarenhet av den kommunala planeringsprocessen samt projektutveckling inom såväl privat som offentlig sektor. På Panghus ansvarar Martin för markförvärv samt utveckling av markområden från råmark till byggbar mark. Privat så är Martin bosatt strax utanför Gävle tillsammans med sambo och en liten hund. En stor del av fritiden går åt till att träna, både i kajak, på skidor, på gymmet eller i löpspåret.

Klaus Elvelind

Klaus Elvelind

Markansvarig

klaus.elvelind@panghus.se


Klaus ansvarar för Panghus förekommande mark- & betongarbeten och har även projektledaransvar för det nya affärsområdet
”Hyresfastigheter” under bolaget PK Bygg AB. Med sina 30 år inom byggbranschen är Klaus kunskap bred och sin fritid spenderar han med familjen hemma på hästgården utanför Strängnäs samt på golfbanan.

Johan Magnusson

Johan Magnusson

Grundare & VD

 


Johan grundade Panghus år 2007 med en vision om att utmana byggbranschen och hjälpa fler familjer att uppfylla sin husdröm. Med ett extremt driv och målmedvetenhet har han nått stor framgång med Panghus och ser fram emot att fortsätta vara innovativ inom branschen framöver.

Styrelse

Urban Wahlberg

Urban Wahlberg

Styrelseledamot

Lennart Daleke

Lennart Daleke

Styrelseledamot

Jan Eriksson

Jan Eriksson

Styrelseledamot

Johan Magnusson

Johan Magnusson

Grundare

Josef Lagergren

Josef Lagergren

Styrelseledamot

Pin It on Pinterest