08 120 815 00 info@panghus.se

Medarbetare

Team

Isabella Söderstedt

Isabella Söderstedt

Reception

reception@panghus.se
0707-804 823

Isabella är den röst du möter när du ringer till oss på Panghus via växeln och det vänliga leendet du möter när du besöker oss!  Isabella hjälper även till att se till att samtliga anställda på Panghus har ett trivsamt kontor där allt löper smidigt. På fritiden spenderar Isabella tid med sin man och sina två döttrar.

Louise Lürén

Louise Lürén

Eftermarknadsansvarig

eftermarknad@panghus.se
08-120 815 00

Louise ansvarar för Panghus Eftermarknadsavdelning och arbetar både med felanmälan, garantier och besiktningsanmärkningar. På fritiden hittar man Louise ofta i Småland där hon har sina rötter och sin familj.

Noah Blomé

Noah Blomé

Inköpskoordinator

noah.blome@panghus.se
0735-510 07 12

Noah arbetar som inköpskoordinator och är även behjälplig Panghus Eftermarknadsavdelning vid behov.

Niclas Leonardsson

Niclas Leonardsson

Byggledare

leo@panghus.se


Niclas, mer känd som Leo för våra kunder, arbetar som byggledare på Panghus och har en gedigen erfarenhet inom byggbranschen med 35 års erfarenhet inom olika befattningar. Leo är serviceminded och har alltid ett leende på läpparna. På fritiden hittas Leo hemma i Strängnäs där han helst spenderar tiden med sitt barnbarn eller på golfbanan.

Christian Nützel

Christian Nützel

Projektutveckling

christian.nutzel@panghus.se
0707 – 277 978

För närvarande är Christian föräldraledig. Christian arbetar främst i tidiga skeden för Panghus kommande projekt. Med bakgrund som planarkitekt har han många års erfarenhet av planeringsarbete i kommun, med både detaljplaner, planbesked samt markanvisningstävlingar. Fritiden spenderas oftast tillsammans med familj och vänner, helst i naturen och helst med solsken.

Jakob Nathanson

Jakob Nathanson

Byggledare

jakob@panghus.se


Jakob har mångårig erfarenhet inom byggbranschen som både snickare, arbetsledare och har även drivit eget företag. På Panghus arbetar han som byggledare och kom i kontakt med Panghus under sin utbildning till byggnadsingenjör. Fritiden spenderas med familjen och i löparspåret. Jakob är för tillfälligt föräldraledig.

Ero Naderi

Ero Naderi

BIM

ero.naderi@panghus.se
0739 – 156 641

Ero arbetar som BIM-samordning på Panghus och har en gedigen erfarenhet inom projektering och ritningsarbete.

Carolina Jonsson

Carolina Jonsson

Redovisningsansvarig

carolina.jonsson@panghus.se
0735 – 149 006

 

 

Management

Pernilla Blomé

Pernilla Blomé

Projektledare & Inköpsansvarig

pernilla@panghus.se
0735-149 002

Pernilla är en driven generalist med mångårig erfarenhet från nordens största byggbolag inom nyproduktion av ägande- och nyttjaderätter. Hon beskrivs av våra kunder och leverantörer som kunnig, engagerad och professionell, och av sina kollegor som kompetent, pådrivande, kreativ, självgående och positiv.

Cecilia Bergqvist

Cecilia Bergqvist

Försäljningschef & Marknad

cecilia@panghus.se
0735-149 009

Cecilia har en bred och gedigen erfarenhet inom fastighetsbranschen med en bakgrund från arbete med hyresrätter, successionsförsäljningar men främst nyproduktion. Cecilia beskriver sig själv som driven, serviceminded och positiv. Fritiden spenderas helst med barnen och på gymmet.

Martin Larsson

Martin Larsson

Projektutvecklingschef

martin.larsson@panghus.se
073 424 69 56

Martin är i grunden lantmätare och har tidigare jobbat som affärschef på Svefa och som projektledare samt exploateringsingenjör i kommunal verksamhet.  Martin har stor erfarenhet av den kommunala planeringsprocessen samt projektutveckling inom såväl privat som offentlig sektor. På Panghus ansvarar Martin för markförvärv samt utveckling av markområden från råmark till byggbar mark. En stor del av fritiden går åt till att träna, både i kajak, på skidor, på gymmet eller i löpspåret.

Christer Hero

Christer Hero

CFO

christer.hero@panghus.se
0735 149 003

Christer har bred erfarenhet som CFO från främst fastighets- och byggbranschen. Christer ansvarar för Panghus och dess dotterbolags ekonomifunktioner. Vid sidan om arbetet umgås Christer med familjen som även innefattar en hund samt vänner. Det finns ett stort sport- och träningsintresse och det händer även att det blir en golfrunda då och då.

Klaus Elvelind

Klaus Elvelind

Markansvarig

klaus.elvelind@panghus.se
070 340 38 48

Klaus ansvarar för Panghus förekommande mark- & betongarbeten och har även projektledaransvar för det nya affärsområdet
”Hyresfastigheter” under bolaget PK Property AB. Med sina 30 år inom byggbranschen är Klaus kunskap bred och sin fritid spenderar han med familjen hemma på hästgården utanför Strängnäs samt på golfbanan.

Johan Magnusson

Johan Magnusson

Grundare & VD

 


Johan grundade Panghus år 2007 med en vision om att utmana byggbranschen och hjälpa fler familjer att uppfylla sin husdröm. Med ett extremt driv och målmedvetenhet har han nått stor framgång med Panghus och ser fram emot att fortsätta vara innovativ inom branschen framöver.

Styrelse

Urban Wahlberg

Urban Wahlberg

Styrelseledamot

Lennart Daleke

Lennart Daleke

Styrelseledamot

Jan Eriksson

Jan Eriksson

Styrelseledamot

Johan Magnusson

Johan Magnusson

Grundare

Josef Lagergren

Josef Lagergren

Styrelseledamot

Pin It on Pinterest