08 120 815 00 info@panghus.se

LEDIGA TJÄNSTER

Lediga tjänster

av | sep 23, 2016

Panghus är ett mindre fastighetsbolag på stark frammarsch! Sedan tio år tillbaka har vi förändrat branschen och uppfyllt hundratals husdrömmar. Och fler ska det bli!

Panghus står starka och solida på marknaden och har genom smarta markköp säkrat en god framtid i Sverige inom byggbranschen. Detta skapar trygghet både för våra kunder och våra härliga medarbetare.

Just nu är vi i främst behov av en BRF-ekonom och Byggchef! Kontakta oss för mer information.

Annonseras inga tjänster nedan går det alltid bra att skicka in en spontanansökan till Panghus! Vi är alltid intresserade av kunniga driftiga personer med erfarenhet från bygg- & fastighetsbranschen.

Skicka din spontanansökan till försäljningschef Cecilia Bergqvist på cecilia@panghus.se

Byggchef (dotterbolags-VD) till Panghus AB

Om Panghus
Panghus AB är ett av Sveriges mest nytänkande bostadsbolag med stor passion för design. Panghus skapar moderna bostäder med rätt pris för slutkunden. Med de främsta arkitekterna är fokus på fristående villor, kedjehus och parhus i bostadsrättsformat som är lika unika som prisvärda. Idag bygger företaget ca 200 bostäder per år, vilket kommer att tredubblas inom de närmsta två åren.

Panghus grundandes 2007 och har byggt sina framgångar på att hitta effektivare sätt att arbeta inom samtliga moment och processer. Idag bygger företaget företrädesvis i Storstockholm/Mälardalen och utvecklar moderna bostadsområden i egen regi. Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm samt egen husfabrik i Litauen där man tillverkar husstommar.

Bolaget har en mycket stark ekonomisk ställning och kan därför finansiera bostadsprojekt helt med egna medel. Panghus bygger enbart på egen mark och har dessutom korta ledtider i samtliga processer och slutkund har sällan mer än 8 månader från signering av avtal till inflytt, vilket ger slutkunden nästa samma förutsättningar som vid en vanlig överlåtelseförsäljning. Detta har bidragit till att Panghus har haft en rejäl tillväxt sedan start.

Panghus växer och utvecklar organisationen för fortsatt expansion. Panghus bedriver sin verksamhet i fem dotterbolag och söker nu en chef för entreprenadverksamheten (tillika dotterbolags-VD).

 

Rollbeskrivning Byggchef (dotterbolags-VD)
Byggchefen ansvarar för bostadsproduktionen av Panghus projekt, ingår i koncernledningen och rapporterar till VD. Direkt personalansvar för 10 medarbetare samt ansvar för fabrikschefen, som i sin tur har ett 40-talet medarbetare.
I ansvaret ingår projektering, markentreprenad, produktion i fabrik, montering av husstommar, inredning samt eftermarknad.

Panghus arbetar enligt industriellt byggande (lean) och ständiga förbättringar i en lärande organisation med långsiktiga affärsrelationer.
Byggchefen ansvarar för att utveckla strukturer, effektivisera processer samt bygga strukturkapital med syfte att producera kvalitativa bostäder till lägre kostnader. Detta innebär att:

  • effektivisera projekteringen genom digitalisering och automatisering för att kunna detaljplanera med hög kvalitet och därmed kunna öka graden av färdigställandet i fabrik
  • utifrån detaljerad planering vidareutveckla verktyg för byggledare, underentreprenörer och leverantörer för att effektivisera projektens genomförande
  • hitta nya innovativa lösningar för att komma ner i tid och pris – industrialisera byggprocessen
  • utveckla Panghus Eftermarknadsavdelning

Kvalifikationer
För att trivas på Panghus är du nytänkande, entreprenöriell, snabbfotad och kvalitetsmedveten.
Du har ett engagemang för att utveckla branschen och intresse för effektivisering och optimering med hjälp av digitalisering och industriellt byggande. Du drivs av att vara stolt över det du lämnar över till kund samt att få saker ur händerna.

Vi söker dig med erfarenhet av framgångsrikt ledarskap som gillar att arbeta med verksamhets- & organisationsutveckling. Du har erfarenhet av nyproduktion, är innovativ samt nytänkande.

Kontakt
Panghus samarbetar med PM Search för rekrytering av denna tjänst. Kontakta Ebba von Schwerin (070-751 09 01, ebba@pmsearch.se) för ytterligare information och för att söka denna tjänst.

Pin It on Pinterest