08 120 815 00 info@panghus.se

LEDIGA TJÄNSTER

Lediga tjänster

av | sep 23, 2016

Panghus är ett fastighetsbolag på stark frammarsch! Sedan tio år tillbaka har vi förändrat branschen och uppfyllt hundratals husdrömmar. Och fler ska det bli!

Panghus står starka och solida på marknaden och har genom smarta markköp säkrat en god framtid i Sverige inom byggbranschen. Detta skapar trygghet både för våra kunder och våra härliga medarbetare.

 

Annonseras inga tjänster nedan går det alltid bra att skicka in en spontanansökan till Panghus! Vi är alltid intresserade av kunniga driftiga personer med erfarenhet från bygg- & fastighetsbranschen.

Skicka din spontanansökan till info@panghus.se

Till Panghus söker vi nu en Inköpare som tillsammans med Byggchefen ansvarar du för att säkerställer bra och effektiva inköp i varje enskilt projekt inom Sverige.

INKÖPARE

I rollen ingår att:

 • Arbeta med förfrågningsunderlag och anbudsutvärderingar.
 • Arbeta med företagsövergripande upphandlingar / ramavtal.
 • Driva och leda upphandlingsmöten/förhandlingar med leverantör och underentreprenör.
 • Ansvara för kontraktsskrivningar avseende ramavtal med målsättningen för långa relationer med entreprenörer och leverantörer.
 • Ansvara för och även göra vissa inköp i projekten.
 • Vara delaktig från tidigt skede fram till projektslut
 • Arbeta med Process- och rollbeskrivningar inom Projektering och Inköp för intern verksamhet.
 • Internationella Inköp
 • Lean Construction, verka för ständiga förbättringar internt och med externa aktörer.
 • Logistikansvarig med planering för samtliga varor och tjänster med inriktning på Lean-processen med focus på flöden av varor och tjänster.

 

Panghus präglas av ett gott samarbetsklimat med engagerade medarbetare som sätter affären främst.

 

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll tror vi att du tidigare har arbetat i en motsvarande roll på ett byggbolag under minst två år. Alternativt har du arbetat som arbetsledare/platschef med inköpsansvar under minst fem år och ser detta som nästa steg i din karriär.

Meriterande är om du har en eftergymnasial utbildning inom bygg alt ekonomi. Du har god kunskap i entreprenadjuridik och har tidigare kommit i kontakt med förekommande regelverk såsom AB och ABT. Vidare har du en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, i såväl svenska som engelska.

Du är affärsmässig och drivs av att säkerställa produkt och kostnad.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är av stor vikt att du trivs i en organisation där samarbete är en stor del av din vardag och där ditt personliga engagemang är avgörande. Vi söker dig som är drivande och som trivs med att ha många kontaktytor både internt som externt.

Panghus har sitt huvudkontor i centrala Stockholm där denna tjänst även är placerad.

B-körkort är ett krav.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar Panghus med PM Search AB. Kontakta Ebba von Schwerin
(070 751 09 01, ebba@pmsearch.se) för ytterligare information och för att söka tjänsten. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Panghus har ett behov av en Mark- och Anläggningsexpert då vi är inne i en expansiv fas med många intressanta och utmanande projekt framöver. Vi vill vara med där det händer och bygga nya spännande bostadsområden, vill du bygga din framtid med oss?

MARK- OCH ANLÄGGNINGSEXPERT

Arbetsuppgifter

 • Kompetens i tidiga skeden ackvisition, detaljplan och bygglov.
 • Rollen innebär att du som Mark- och Anläggningsexpert bevakar våra intressen och ser till att insatserna anpassas för att möta beställarens ekonomiska, funktionella och tidsmässiga krav.
 • Aktiv och avgörande roll inom ackvisationsprocessen.
 • Vara delaktig från tidigt skede fram till projektslut.
 • Ansvarig för att uppställda ramar hålls gällande teknik, tid, ekonomi, miljö och arbetsmiljö.
 • Projektekonomi från projektkalkylering, budget, uppföljning av entreprenörer och slutkostnadsprognoser.
 • Projekteringsledning inkl ledning, kravställning och framdrift hos konsulter/andra intressenter mot fastställda mål och att säkerställa att krav uppnås.
 • Produktionsledning inkl produktionsplanering och styrning av entreprenörer och rätt materialflöden.
 • Driva och leda upphandlingsmöten/förhandlingar med leverantör och underentreprenör
 • Arbeta med Process- och rollbeskrivningar inom Projektering och Mark- och Anläggningsarbeten för intern verksamhet.
 • Lean Construction, verka för ständiga förbättringar internt och med externa aktörer.
 • Genomförande av projekt med Construction Management.

 

Kompetens och utbildning

Du är utbildad Civil-/ Högskoleingenjör eller motsvarande med minst några års branscherfarenhet, antingen som konsult, entreprenör eller beställare. Under din karriär har du samlat på dig bred kunskap om byggprocessen och dokumenterad erfarenhet inom planering i tidiga skeden, projekteringsledning, kostnadsuppföljning, prognosarbete, KMA, upphandling samt produktion med inriktning på Construction Management.

Erfarenhet av ledarskap i en projektorganisation och/eller i en linjebefattning är också viktigt för dig som är mer senior. Du kommunicerar väl i tal och skrift och är duktig på att prata inför andra samt ha många projekt pågående samtidigt.

 

Personlighet

För oss på Panghus är det viktigt med självständighet och god initiativförmåga samt förmåga att hitta lösningar. Du är genuint intresserad av anläggning och är kundorienterad. Vidare trivs du med att arbeta strukturerat och noggrant och har en god helhetssyn där du förstår olika samband och hur ditt agerande och dina beslut påverkar affären. Vi söker en person som trivs med att motivera andra runt omkring och som är lösnings-och målinriktad. Om du gillar att vara mitt i projekten och vill kunna påverka både det dagliga och det mer långsiktiga arbetet, så kommer du att trivas hos oss!

B-körkort är ett krav.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar Panghus med PM Search AB. Kontakta Ebba von Schwerin
(070 751 09 01, ebba@pmsearch.se) för ytterligare information och för att söka tjänsten. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Pin It on Pinterest