08 120 815 00 info@panghus.se

LEDIGA TJÄNSTER

Lediga tjänster

av | sep 23, 2016

Panghus är ett fastighetsbolag på stark frammarsch! Sedan tio år tillbaka har vi förändrat branschen och uppfyllt hundratals husdrömmar. Och fler ska det bli!

Panghus står starka och solida på marknaden och har genom smarta markköp säkrat en god framtid i Sverige inom byggbranschen. Detta skapar trygghet både för våra kunder och våra härliga medarbetare.

Annonseras inga tjänster nedan går det alltid bra att skicka in en spontanansökan till Panghus! Vi är alltid intresserade av kunniga driftiga personer med erfarenhet från bygg- & fastighetsbranschen.

Skicka din spontanansökan till info@panghus.se

SUPPLY CHAIN – COORDINATOR

Panghus grundandes 2007 och förvärvar råmark för utveckling till byggrätter med egen entreprenad vilket möjliggör expansion. Bolagets nisch är att bygga snygga och kvalitativa hus till låga priser. Panghus har ett stort fokus på tillväxt samt långsiktighet med sund riskhantering.

Vi har hittat ett unikt koncept som på bara några år har dubblat sin omsättning med många spännande projekt i portföljen.

 

Om tjänsten

Som supply chain-coordinator kommer du vara involverad i en rad olika områden av företagets aktiviteter där fokus kommer ligga på inköp och logistik. Du kommer bl.a. att ha daglig kontakt med leverantörer för orderläggning men också ansvara för leveransbevakning och koordinera detta tillsammans med projektledare och byggkoordinator. Vidare kommer du vara behjälplig vid attestering av varufakturor, ansvara för uppdatering av artikeldata, hantera uppföljning av kvalitetskrav och KPI:er samt ha möjlighet att ge din input på processer och rutiner kring Panghus logistiska flöden. Tjänsten är ett föräldravikariat om minimum ett år,  men med god chans till förlängning.

Vem du är

  • Strukturerad och organiserad – Du har stenkoll på din mailkorg och återkopplar snabbt
  • Bra med siffror och analyser – Du lämnar inget åt slumpen och uppskattar att få utmanas samt att få bidra med input
  • Positiv teamplayer – Du trivs med att jobba nära leverantörer och interna processägare
  • Flexibel och ivrig på att lära dig nytt – Du uppskattar ett högt tempo och har förmåga att prioritera bland olika uppgifter och deadlines
  • Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Det är en fördel om du har systemvana i form av ERP, orderhanteringssystem eller liknande

Omfattning

Heltid

Varaktighet 

Tjänsten är ett föräldravikariat om minimum ett år, men med god chans till förlängning. 

Ansökan skickas till rekrytering@panghus.se

Sök direkt via LinkedIn

PROJEKTÖR MARK OCH VA  

 

Panghus och Platsoptimera Fastigheter har ett behov av att anställa en projektör med kunskap inom mark och VA. Panghus är inne i en expansiv fas med många intressanta och utmanande projekt där kompetens inom gata, mark, VA och dagvatten är en nyckel för att nå framgång. Att arbeta på Panghus innebär att du är del av ett tajt team med fin samanhållning. Lokalerna återfinns i centrala Stockholm på adressen Birger Jarlsgatan 57 A. I porten bredvid finns SATS där många av oss tränar, ibland tillsammans. På luncherna samlas vi alla i köket för gemensam lunch som tillagas av kocken som är anställd i bolaget.

Vem söker vi?

  • Du är gärna utbildad civil-/högskoleingenjör eller motsvarande med minst 4 års branscherfarenhet av att jobba med projektering med tonvikt på VA/dagvatten och/eller gata/mark.
  • Du har goda CAD-kunskaper och vana att arbeta i både utredningsskede och att upprätta Bygghandlingar.
  • Du har ett strukturerat arbetssätt, är ansvarsfull och samarbetar bra med andra människor.
  • B-körkort är en fördel men ej ett krav.

Arbetsuppgifter

Arbetet är omväxlande. Som projektör hos Panghus deltar du i processen från det att markområdet förvärvas, vidare genom detaljplaneprocessen och i slutänden själva byggskedet. Du har en central roll i organisationen för att knyta ihop material och tankar som tas fram av vår arkitekt och planarkitekt med de platsspecifika förutsättningarna och behov/önskemål som produktionssidan har. Du bistår också med underlag och kunskap i tidiga skeden för att ta fram kalkyler för markarbetena.

Utifrån det aktuella områdets förutsättningar – i form av planbeskrivningar, dagvattenutredningar och geoteknik – tar du tillsammans med arkitekt och andra fram den bästa lösningen för hur vi ska planera området och hantera dagvatten och VA. I några av projekten är det även en del av Panghus ansvar att projektera övergripande gator och VA för området. I andra fall utförs detta av kommunen och vi ansluter till dem. Lösningen förädlas sedan till kalkylunderlag, bygglovshandlingar och i slutändan förfrågningsunderlag för upphandling av entreprenör.

Själva produktionen leds sedan av våra projektkoordinatorer men där du deltar vid behov om frågor uppstår under resans gång.

Panghus och Platsoptimera Fastigheter har projekt över hela landet och resor kan förekomma.

 Övrigt

Tjänsten är en heltid och tillsvidare med 6 månaders provanställning med Fast månadslön. Placering är på huvudkontoret på Birger Jarlsgatan 57 a, Stockholm.

Ansökan

Ansökan skickas till rekrytering@panghus.se. Rekrytering sker löpande så skicka gärna in din ansökan omgående

 

Sök direkt via LinkedIn

Pin It on Pinterest